Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Most már 100%, hogy észak-kore...

Most már 100%, hogy észak-koreaiak harcolnak Európában. Fideszesek és Mi Gatyánkosok, örültök, hogy ázsiaiak ölik a fehér, keresztény ukránokat?

Figyelt kérdés

[link]

Az is vicc, hogy a csecseneknek tapsoltok.

jan. 12. 22:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

"Fehér keresztény ukrànok" Ez jó😂😂 Azokra a keresztény ukrànokra gondolsz akik horogkeresztes zászlókkal pózoltak, vagy akik a bekötött szemű és megkötözött orosz hadifoglyokat lőtték agyon?

Ha magyarként ott harcolnàl valószínűleg hamarabb lőnènek "véletlenül" hátba az ukràn cimboràid de te azért nyalj be nekik jó mélyen.

jan. 12. 23:48
 12/17 anonim ***** válasza:
29%

11 miért, szerinted az oroz jobb?

Egyébként van video fogságba ejtésről, teljesen normális vlt az ukrán

jan. 13. 12:36
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

12- "11 miért, szerinted az oroz jobb?"

-Egy szóval nem mondtam, hogy jobb lenne.

"Egyébként van video fogságba ejtésről, teljesen normális vlt az ukrán"

Egy olyan ember inkább ne osztja az észt aki még a volt szót is rövidíti. Azt se tudod milyen vetítésen vagy, én arról a videóról beszélek amikor az ukrán haverjaid megkötözött orosz hadifoglyokat lőnek lábon meg agyon, neked ez normális? Nem mondom, hogy a ruszkik ilyet nem csinálnak de azért ne nyaljunk már be tövig az ukránoknak mert őket se kell félteni, egy fokkal sem különbek az oroszoktól.

jan. 13. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:
34%

Kicsit régi már a gépem, nem mindig jó az o betű a billentyűzeten, ezért "rövidítettem".

De ha ilyenbe belekötsz az már alapból érdekes.

Amúgy orosz támadta be ukrajnát, akkor mit vártok Moszkoviták?

Én egyikt sem szeretem, de orosz ugyanúgy lelőtte a megadott ukránt videó van róla. Egyik sem emberséges, dehát ez a háború...:(

jan. 13. 13:14
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
14 Bocs, hogy közbeugatok, de érdekes olvasni, hogy te egyiket sem szereted, de aki az ukránt nem kedveli, az már Moszkovita?
jan. 13. 13:18
 16/17 anonim ***** válasza:
hát kb. így. ukrán haverjaid után, szabadon....
jan. 13. 13:24
 17/17 anonim ***** válasza:
65%

Moszkvítázhatsz ahogy akarsz engem hidegen hagy, de gondolkozni majd a szomszéd fog helyetted?

Valóban az oroszok támadtak 2 éve, de az előzmènyek is megvannak, vagy az már smafu és az ukrànoknak mindent lehet? Egyék meg amit főztek ennyit tudok mondani, nem helyes amit a ruszkik csináltak de az ukrànok kiharcoltàk maguknak.

jan. 13. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!