Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogyan reagálnál rá ha hajnalb...

Hogyan reagálnál rá ha hajnalban az oroszok Ukrajnát megkerülve Budapest felé vennék az irányt?

Figyelt kérdés
Szavazásban megadok néhány opciót

dec. 31. 19:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%

"És merre is kerülnék meg Ukrajnát?"

Átásnának alatta :D

dec. 31. 19:58
 12/29 anonim ***** válasza:
97%

"Budapest innen 150km"

Pedig lehet hogy pont arról kerülnek majd

dec. 31. 20:00
 13/29 anonim ***** válasza:
28%
Erről hadd kerüljenek mert én nem vagyok ruszofób pestieket meg amúgy se szeretem.
dec. 31. 20:02
 14/29 anonim ***** válasza:
46%

"#10 Igazi vidéki fideszes paraszt 0.0 hazaszeretet"

Ebből a fideszes hogy jött ki? Mert a többi még stimmel, de hogy tudsz engem azonosítani egy nyugatimádó fideszessel? Még az sem tűnik fel, hogy tizenéve fidesz kormány van és még nem zavarta haza a külföldieket és az Eunak tagja vagyunk? Ezért lenne jó ha erre kerülnének, mert ők GARANTÁLTAN hazatakarítanák innen a németet meg az osztrákot. Sőt még lehet hogy orbánt is utánuk küldenék a sleppjével.

dec. 31. 20:08
 15/29 DK-s ***** válasza:
21%

#2-nek:

Mondasz valamit! 🤣

dec. 31. 20:10
 16/29 anonim ***** válasza:
61%
A maradék pezsgővel várnám a felszabadítókat.
dec. 31. 20:10
 17/29 anonim ***** válasza:
85%
Aludnék tovább, mivel hajnalban még aludni szoktam, így meg sem tudnám.
dec. 31. 20:12
 18/29 anonim ***** válasza:
77%
megkönnyebbülnék, hogy nem a vérengző usa támadott minket meg !
dec. 31. 20:15
 19/29 anonim ***** válasza:
59%

Komolyan gyerekek! Valaki válaszolja már meg nekem legyetek szívesek! Engem hogyan sikerül egy fideszessel azonosítani? A fidesz nem csak hogy megtűri itt a nyugati cégeket (aminek én nem örülök) hanem kifejezetten csalogatja is őket befelé: Audi, Mercedes stb.

Nem látok viszont az országban egyetlen Tupoljev, Iljusin vagy Putyilov gyárat sem. Amennyiben ti tudtok ilyenről legyetek szívesek írjátok be a kordinátáit hogy megnézhessem! Meg persze azt válaszoljátok meg személy szerint ÉN miben hasonlítok a nyugatiakat becsalogató fideszre.

dec. 31. 20:26
 20/29 anonim ***** válasza:
94%
Megpróbálnám meggyőzni őket, hogy forduljanak meg és menjenek haza. Elég jó a meggyőző képességem, szerintem simán rávenném őket.
dec. 31. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!