Hogyan reagálnál rá ha hajnalban az oroszok Ukrajnát megkerülve Budapest felé vennék az irányt?
"És merre is kerülnék meg Ukrajnát?"
Átásnának alatta :D
"Budapest innen 150km"
Pedig lehet hogy pont arról kerülnek majd
"#10 Igazi vidéki fideszes paraszt 0.0 hazaszeretet"
Ebből a fideszes hogy jött ki? Mert a többi még stimmel, de hogy tudsz engem azonosítani egy nyugatimádó fideszessel? Még az sem tűnik fel, hogy tizenéve fidesz kormány van és még nem zavarta haza a külföldieket és az Eunak tagja vagyunk? Ezért lenne jó ha erre kerülnének, mert ők GARANTÁLTAN hazatakarítanák innen a németet meg az osztrákot. Sőt még lehet hogy orbánt is utánuk küldenék a sleppjével.
Komolyan gyerekek! Valaki válaszolja már meg nekem legyetek szívesek! Engem hogyan sikerül egy fideszessel azonosítani? A fidesz nem csak hogy megtűri itt a nyugati cégeket (aminek én nem örülök) hanem kifejezetten csalogatja is őket befelé: Audi, Mercedes stb.
Nem látok viszont az országban egyetlen Tupoljev, Iljusin vagy Putyilov gyárat sem. Amennyiben ti tudtok ilyenről legyetek szívesek írjátok be a kordinátáit hogy megnézhessem! Meg persze azt válaszoljátok meg személy szerint ÉN miben hasonlítok a nyugatiakat becsalogató fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!