Ha csinálok AIval egy képet Putyinról, amin egy meleg csávónak épp huncut mosollyal kezet csókol, és az a kép akkorát megy az interneten, hogy Putyint emiatt leváltják, akkor én gyakorlatilag megdöntöttem Putyin rendszerét a fotelomból?
Figyelt kérdés
#fotelháború #fotellázadás #fotelgerillaharc #foteldeszant
tegnap 20:45
1/8 anonim válasza:
Attól mert hülyeségeket képzelsz Putyin nem fogja elveszteni a hatalmát.
Még odáig se tudtál eljutni, hogy valóban csinálj egy ilyen képet. De komolyan elhiszed, hogy a világ egyik legnagyobb hadseregével rendelkező atomhatalmának a vezetőjét meg lehet buktatni egy ostoba AI generálta képpel?
Nagy a baj a te fejedben!
2/8 anonim válasza:
Próbáld csak meg, az AI rájön hogy mi a célod és még ő se mer ujjat húzni Putyival...
3/8 anonim válasza:
Ott bukik a gondolatmenet, hogy Oroszországban nem legitim módon vezet Putyin, ki van építve a saját rendszere maga alatt. Ezt nem egy AI-generált kép fogja ledönteni.. De mégcsak nem is egy kósza merénylő.
4/8 anonim válasza:
Hát ha a nép meg is mozdul minimálisan és a tüntetésekről százával hurcolják el az embereket, akkor még mindig ott az fszb, hogy felrobbantson pár panelházat Szentpéterváron és a terroristákra fogják.
5/8 anonim válasza:
Egész jó terv, de légyszi inkább másik országban, valahol Magyarországtól távolabb kísérletezz vele, mert én személy szerint nem repesnék az örömtől ha a reggeli nyugalmas kávé-cigi kombómat egy atomvillanás zavarná meg :D
6/8 anonim válasza:
Egy ilyen után én a létra 3. fokánál magasabbra nem mennék.
Durva balesetekről hallani mostanában.
7/8 PMC Wagner válasza:
ilyen hülyeségek eddig is voltak a neten
8/8 anonim válasza:
Kismillió szerkesztett lejárató kép van a politikusokról, de ebbe még egyik sem bukott bele. A valós képekbe, ahol minden más is klappol ott már előfordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!