Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ennyire rottyon van az orosz...

Ennyire rottyon van az orosz hadsereg, hogy már rollerekkel indulnak harcba a katonák?

Figyelt kérdés
[link]

dec. 23. 12:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%
Köszönjük az újabb amerikai propagandakérdést.
dec. 23. 13:26
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nevetsz rajta de elmondanám hogy a Japán Birodalmi erők a második világháború idejé biciklis hadosztályokkal rohanták le Britt Malajziát egyfajta biciklis blitzkrieg-ot vetettek be a Brittek ellen sokkal gyorsabban mozogtak és kézszer akkora terhet voltak képesek mozgatni a japán katonák mint a Brittek.

[link]

[link]

Indavideo: 21:00 a japán titkos fegyver:) 19:30 Britt katona felszerelése és teherhordási képessége napi menetelése.

dec. 23. 16:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

A második világháború idején a Magyar honvédségnél is voltak kerékpáros századok. Az alábbi filmen a 3:11 nél lehet látni őket.

https://www.youtube.com/watch?v=IJxgW4Kfs0c&list=PLYc8BAOwH4..

dec. 23. 17:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem fogok nevetni, pontosan tudom, hogy voltak, sőt vannak biciklivel felszerelt katonák és rendfenntartók. Pont erre utaltam, hogy ennél az elektromos rolleres bohózatnál az is életképesebb. Egy biciklivel nem fogsz orraesni feltétlenül az első kátyúban.
dec. 23. 17:32
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a filmbe többször elhangzik hogy több száz kilóméteres gyalogmenet után értek ki a magyar katonák a frontra ahol azonnal bevetették őket, el lehet képzelni hogy mennyi kedvük volt még ezek után harcolni.

https://www.youtube.com/watch?v=H3-AdDA5ulI&t=452s

dec. 23. 17:43
 16/24 anonim ***** válasza:
63%
Ivánék megint kitaláltak valamit katonai téren, amit majd az egész világ átvesz. Az is lehet, hogy azok a könnyű, kis rollerek még alulról némi kevlarpáncélt is kapnak. Szerintem teljesen jó ötlet és használ a katonák hangulatának is.
dec. 23. 17:57
 17/24 PMC Wagner ***** válasza:
100%

De szerintem ez valami elszigetelt eset, vicces kedvük volt a katonáknak.

A videót tekintve hogy milyen sebességgel száguldanak vele szerintem annyira nem is rossz ötlet

dec. 23. 18:10
 18/24 anonim ***** válasza:
26%

"Ivánék megint kitaláltak valamit katonai téren, amit majd az egész világ átvesz. Az is lehet, hogy azok a könnyű, kis rollerek még alulról némi kevlarpáncélt is kapnak. Szerintem teljesen jó ötlet és használ a katonák hangulatának is."

Ez remélem gúnytól csöpögő szarkazmus volt :D

dec. 23. 18:26
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
18-as okostojás: A harckocsikba ki épített először óriási sorozatban kiforrott dízelmotort? Mi is volt annak az előnye? Ma általában milyen motor hajtja a tankokat? Nehogy má azt mond, benzines.
dec. 23. 18:38
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
Van már gördeszkás csapásmérő egység is.
dec. 23. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!