Ennyire rottyon van az orosz hadsereg, hogy már rollerekkel indulnak harcba a katonák?
Nevetsz rajta de elmondanám hogy a Japán Birodalmi erők a második világháború idejé biciklis hadosztályokkal rohanták le Britt Malajziát egyfajta biciklis blitzkrieg-ot vetettek be a Brittek ellen sokkal gyorsabban mozogtak és kézszer akkora terhet voltak képesek mozgatni a japán katonák mint a Brittek.
Indavideo: 21:00 a japán titkos fegyver:) 19:30 Britt katona felszerelése és teherhordási képessége napi menetelése.
A második világháború idején a Magyar honvédségnél is voltak kerékpáros századok. Az alábbi filmen a 3:11 nél lehet látni őket.
https://www.youtube.com/watch?v=IJxgW4Kfs0c&list=PLYc8BAOwH4..
Ebben a filmbe többször elhangzik hogy több száz kilóméteres gyalogmenet után értek ki a magyar katonák a frontra ahol azonnal bevetették őket, el lehet képzelni hogy mennyi kedvük volt még ezek után harcolni.
De szerintem ez valami elszigetelt eset, vicces kedvük volt a katonáknak.
A videót tekintve hogy milyen sebességgel száguldanak vele szerintem annyira nem is rossz ötlet
"Ivánék megint kitaláltak valamit katonai téren, amit majd az egész világ átvesz. Az is lehet, hogy azok a könnyű, kis rollerek még alulról némi kevlarpáncélt is kapnak. Szerintem teljesen jó ötlet és használ a katonák hangulatának is."
Ez remélem gúnytól csöpögő szarkazmus volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!