Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nem kerültem be a...

Miért nem kerültem be a hadseregbe?

Figyelt kérdés
Visszautasították jelentkezésemet, mert pszichiátriai kezelés alatt állok. Ennyi miatt máris visszautasítanak?

tegnap 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A katonaságnál fegyver is van, mint tudod, azt nem adnak akárki kezébe.
tegnap 11:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted? Neked is lehetet volna mondjuk annyi eszed, hogy megvárod még vége a kezelésnek és utána jelentkezel csak aztán majd az alkalmaságin döntenek rólad. Mondjuk nem is baj, elég sok kattant csávó van így is a honvédségnél.
tegnap 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jellegű problémával kezelnek? A depresszió is pszichiátriai kezelésnek számít, pedig az nem jelent kattantságot és a skizofrénia is, ami már azért lehet súlyos, amikor a hangok beszélnek valakihez.
tegnap 12:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A kötelező sorkatonaság utolsó éveiben a bevonulást úgy is el lehetett kerülni, ha sz illetőről.kiderült, hogy alkalmi kábítószeres pl füvezik.

Ennek persze voltak egyéb következményei, nem éltek vele tömegek, de ismerek olyat, aki ezért raktaki a sorból.

A bevonulási buli picit félre ment, és a tiszt az illető szemébe mindta, hogy kábítószeres kezébe nem adunk fegyver.

Ez a rész nem rád vonatkozik, de hasonló a helyzet a pszichiátriai kezelésre szorulók esetében.

Kockázati tényező, amit teljes joggal nem akarnak a seregnél.

tegnap 12:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Kevert és egyéb személyiségzavaraim vannak, emellett autisztikus spektrumzavar is.
tegnap 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismertem olyan katonát aki hasonló személyiség zavaral küzdött, aztán sajnos fejbe lőtte magát. Azt mondom jobb is, hogy elutasítottak és neked is jobb szerintem.
tegnap 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!