Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nem kerültem be a...

Miért nem kerültem be a hadseregbe?

Figyelt kérdés
Visszautasították jelentkezésemet, mert pszichiátriai kezelés alatt állok. Ennyi miatt máris visszautasítanak?

dec. 4. 10:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A katonaságnál fegyver is van, mint tudod, azt nem adnak akárki kezébe.
dec. 4. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Szerinted? Neked is lehetet volna mondjuk annyi eszed, hogy megvárod még vége a kezelésnek és utána jelentkezel csak aztán majd az alkalmaságin döntenek rólad. Mondjuk nem is baj, elég sok kattant csávó van így is a honvédségnél.
dec. 4. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Milyen jellegű problémával kezelnek? A depresszió is pszichiátriai kezelésnek számít, pedig az nem jelent kattantságot és a skizofrénia is, ami már azért lehet súlyos, amikor a hangok beszélnek valakihez.
dec. 4. 12:01
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

A kötelező sorkatonaság utolsó éveiben a bevonulást úgy is el lehetett kerülni, ha sz illetőről.kiderült, hogy alkalmi kábítószeres pl füvezik.

Ennek persze voltak egyéb következményei, nem éltek vele tömegek, de ismerek olyat, aki ezért raktaki a sorból.

A bevonulási buli picit félre ment, és a tiszt az illető szemébe mindta, hogy kábítószeres kezébe nem adunk fegyver.

Ez a rész nem rád vonatkozik, de hasonló a helyzet a pszichiátriai kezelésre szorulók esetében.

Kockázati tényező, amit teljes joggal nem akarnak a seregnél.

dec. 4. 12:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Kevert és egyéb személyiségzavaraim vannak, emellett autisztikus spektrumzavar is.
dec. 4. 19:58
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Ismertem olyan katonát aki hasonló személyiség zavaral küzdött, aztán sajnos fejbe lőtte magát. Azt mondom jobb is, hogy elutasítottak és neked is jobb szerintem.
dec. 4. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Aki katona, arra emberi élet kioltására, fizikai rombolásra alkalmas eszköz felügyeletét, kezelését vagy az ilyen rendszereket működtető hátteret bíznak. Nem hatalmazhatnak fel pszichésen alkalmatlan embert ilyen képességek felügyeletére, alkalmazására, "erő birtoklására", felelősségvállalásra. Nem hatalmazhatnak fel ilyenekre olyan embert, aki nem képes uralni, kezelni az érzelmeit, indulatait, vagy hajlamos a rá bízott hatalommal, felelősséggel visszaélésre, esetleg szadista, hajlamos az öngyilkosságra vagy fajgyűlölő. Nem hozhat meg senki ilyen háttérrel döntéseket harchelyzetben! Ugyancsak nem megfelelő, ha a rá nehezedő stresszhelyzetben leblokkol, sorozatosan hoz rossz döntéseket valaki!
dec. 6. 08:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Pedig én megölök akárkit, akit mondanak.
dec. 7. 15:01
 9/9 anonim ***** válasza:
#8: Akkor a drogkartelleknél és társaiknál a helyed, nem a katonaságnál. De azért tegyél meg egy szívességet, valahol nagyon távol csinálj karriert.
dec. 7. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!