Egy egyszerű polgár ember hogyan tudna 1 nap alatt
sikeresen végre hajtani egy tökéletes katonai puccsot?
Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy személy mondjuk Jani. Jani egy egyszerű munkás ember, akit nem ismer szinte senki a családján kívül, Jani a hét első Napján, Hétfőn kora reggel felkel és elhatározza hogy a mai nap egy tökéletes államcsínyt fog végre hajtani, hogy Holnap már ő lehessen az ország teljhatalmú vezére
Sehogyan sem. Nincsen olyan magánszemély, sem más személy, amely jelenleg ezt meg tudná tenni és kivitelezni. Sőt még komolyabb beosztású személyek között sincsen. Tehát jelenleg nincsen olyan személy Magyarországon aki miatt a komplett állami szervek azonnal melléállnának és alárendelődnének. Nem is volt soha a történelemben és nem is lesz.
ma 17:07
2/8 árokpart válasza:
Még az olyan országokban sincsen már ahol ennek hagyománya volt mint pl. Argentina, Brazilia, Görögország a 70-es években. A magyar nép, népünk meg mindig egy szabadságszerető nép volt és sosem viseltük el a történelemben, hogy ne a mi akaratunk érvényesüljön és csak úgy gondoljon egyet valaki és kinevezze magát vezetőnek. Mikor idegen megszállás alatt voltunk akkor sajnos nem tudtuk ezt érvényesíteni, de soha máskor nem volt ilyen és nem is lesz ameddig szabad , külső megszállás nélküli államunk lesz.
ma 17:14
3/8 anonim válasza:
Nem tudna, és addig jó nekünk. Nem jó az élet az olyan országokban, ahol sikeres puccsot lehet végrehajtani, és ez teljesen független a lázadók szándékától.
ma 17:16
4/8 anonim válasza:
Amíg a többség fideszes addig semmi értelme egy ilyennek.
ma 17:18
5/8 anonim válasza:
Már maga a kérdés egy ellentmondás!
Polgári személyt katonai puccsal összepárosítani mókás szófordulat! :DDD
De már az internetes adatforgalmat feltúrják az abban érdekelt szolgálatok keresőmotorokkal és rámozdulnak a számukra informatív töltetű irományokra - beleértve a dark webet is. A te történeted - szerintem - már a "puccs" kifejezésnél elakadt, - és arra is tökéletesen elég, hogy egy meghatározott ideig nyomon kövessék, irkálsz-e érdemi információt is vagy csak bohóckodsz. Nagy divat lett mostanában egyre nagyobb befolyást, hatalmat összpontosítani egyéni szintekre, de még mindig van annyi lépcsőfok, amely kizárja az egyszemélyes üzemmódot. Tovább megyek: ügyletbe be nem vont emberek sem fogják lesni minden óhajodat és ugrálni az elképzeléseid szerint, pláne puszira nem. Az egész felvetésed badarság!
ma 17:23
6/8 A kérdező kommentje:
A kérdést általánosságba véve értettem, nem feltétlen Magyarországra gondoltam
ma 17:26
7/8 anonim válasza:
Bocsi, - abban a tévképzetben lebegtem, hogy Jani talán Magyarországon élhet, mert a becézett név magyar nemzetiségre utal, - de ettől még badarság marad a felvetésed, hiába csűröd-csavarod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!