Mire emlékszel a kilenc éve történt Párizsi
terrortámadásból?
Figyelt kérdés
2015. november 13-án este több lövést adtak le és több robbantást hajtottak végre a francia főváros különböző forgalmas helyein, 130 halálos áldozattal. Várom a véleményét annak, aki erre az éjszakára emlékszik.
Annál ott. 8-10 lövést hallottam és egész éjjel a mentők vinnyogtak.
nov. 14. 12:01
12/20 anonim válasza:
11:31
“ #3 hol látsz orosz zászlót? Mert én sehol nem láttam”
Több Fideszes, és MHM-es használja, a múltkor pár széljobber vitt is magával a demonstrációra.
nov. 14. 12:04
13/20 anonim válasza:
#12 érdekes, én a woke libsiknél láttam a franciát, úgy látszik az együttérzés és a szolidaritás politikai hovatartozástól függ
nov. 14. 12:09
14/20 anonim válasza:
Én az esemény után nem sokkal azon dühöngtem hogy Brugge-nál megbüntettek a rendőrök 100 eur ra (közlekedési kihágás) amit nem tudtam a helyszinen kifizetni mert nem fogadhat el a rendőr kp.-t. Kártya viszont pont nem volt nálam, így egy kicsit elhúzódott a dolog. Mondtam is hogy ez nonszensz, ahol gépfegyevereket lehet vásárolni feketén ott nem tudok egy csekély összegű bírságot kifizetni kp.-ban? Nem érzik a törvényalkotók hogy a bürokrácia már korlátozza a szabadságot?
nov. 14. 12:39
15/20 anonim válasza:
“ 12 érdekes, én a woke libsiknél láttam a franciát, úgy látszik az együttérzés és a szolidaritás politikai hovatartozástól függ”
Van benne valami amit mondasz, nálatok széljobbereknél sajnos nem sok szolidaritás van.
nov. 14. 12:41
16/20 anonim válasza:
#15 Így van. Ahol te vagy, a szélső balon, onnan persze a közép is nagyon széljobbnak látszik. Ettől még szó sincs semmiféle szélsőjobbról nálunk.
nov. 14. 12:47
17/20 anonim válasza:
“Így van. Ahol te vagy, a szélső balon, onnan persze a közép is nagyon széljobbnak látszik. Ettől még szó sincs semmiféle szélsőjobbról nálunk.”
Lehetek szélsőbalos, (bár nem vagyok, sőt tagja se vagyok egyik pártnak sem, se szavazója sem vagyok egyik pártnak sem).
Hozzátok képest az a baj, hogy mindenki balra van…amúgy nem ti haverkodtok Putinnal, az AFD-vel, a VOX-al…
nov. 14. 12:57
18/20 anonim válasza:
Nektek mindenki náci aki Lenintől jobbra helyezkedik el..
Attól hogy jobb oldali a gondolkodásunk még nem jelenti hogy Afd-vel, meg Vox-xal szimpatizálunk, de még lehet hogy a fidesszel sem. (Ők amúgy is csak a kommunikációban jobboldaliak.)
Tudod, csak egy sith tágyal végletekben.
nov. 14. 13:09
19/20 anonim válasza:
Csak az rémlik, hogy az eset után a budapesti metróban is géppisztolyos katonák őrködtek egy ideig.
nov. 14. 15:20
20/20 anonim válasza:
Pedig 2015 nyarán még a maszop üdvöskéje azt mondta, hogy az egész "álprobléma".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!