A S.E.R.E.G vagy az Angyalbőrben mutatja be jobban a Honvédségnél az életet ?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:44
A kérdező szavazást indított:
S.E.R.E.G
Angyalbőrben
11 szavazat
1/7 anonim válasza:
Az Angyalbőrben kultuszsorozat lett. Ez a sEREG szerintem a közelébe sem lesz.
2/7 anonim válasza:
Egyik se. Mindkettő propaganda mese
3/7 anonim válasza:
Az Angyalbőrben. Még, ha a kornak már nem is megfelelő.
Ne felejtsük, hogy volt azért egy Kisváros is, ami azért megint közeledett a realitáshoz.
4/7 anonim válasza:
Az Angyalbőrben a sorkatonaságot mutatta be (ami ugye már nincs), néhol persze túlzásokkal, de viszonylag jól. Ez a s.e.r.eg. ez miez?
5/7 anonim válasza:
Az angyalbőrben. Voltak ugyan bőven-bőven benne túlzások és rózsaszínre festések, de az "életérzés" a katonák gondolatait, lelkivilágát próbálta fókuszba hozni s az relatív jól sikerült.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Bázis nagyon jo volt, bar sajna kicsi voltam meg, nem sok maradt meg, csak a legvege.
Angyalborben sok dologban olyan, mint a valosagban, bar inkabb 80-as evekben lehetett ennyire kiraly.
SEREG-be tegnap odakapcsoltam es hallom h "hirados" - na mondom ha en igy hivtam volna oket tisztkent nemtom milyen ba***atast kaptam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!