Trump győzelmével végre béke lesz Európában? Véget vet az ukrán háborúnak?
Ez a háborúnak véget vetés szín tiszta populizmus, hatalmas bevétele van az amerikának hosszú távon abból hogy azt a katonai felszerelést aminek zömét már rég nem is használják oda adják az ukránoknak.
Vagy az lesz hogy megy úgy tovább a háború mint eddig vagy az EU-n keresztül jutnak majd csak el az amerikai fegyverek Ukrajnába amiért az EU-s adó fizetők állják majd a cekket.
Trump jártathatja a száját de finoman szólva sem egy igaz mondó szűz, és semmit nem tud tenni az ellen hogy az EU tovább támogassa az ukrán hadi törekvéseket.
Jóban van Putyinnal", és?? majd ha nem megy szép szóval akkor megfenyegeti? Mivel???? Megnézem én azt amikor a nárcisztikus Trump, megfenyegeti a hidegvérű és dörzsölt Putyin, aki mögött meg ott áll a BRICS , köztük Kínával, aki már bőven nagyobb ipari képességű mint az USA.
Én szerintem a nyugati világ kilépett a szaros vödörből, és full bele esett most a pöcegödörbe. Ez van, de ne legyen igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!