Ha Ukrajna elesik, akkor várható, hogy az orosz hadsereg bevonul Magyarországra?
# 18-as
Tudod, hogy ez a három évszám teljesen fals ?
# 18-as
Most van az Aradi vértanúk, és az első magyar miniszterelnök emléknapja.
Az osztrákok végeztették ki őket, nem az oroszok.
Ukrán / NATO-s propagandizmus, hogy 1848-ért is az oroszokat divat hibáztatni.
Kedves 23-as
Mi abban a propaganda, hogy osztrák kérésre elindultak Magyarország felé és eltaposták a forradalmárokat?
Tudom. Mire ide értek, már az osztrák vezetésnek is ciki volt és megpróbálták lemondani.
# 24
A propagandizmus az az, hogy a Habsburgok / osztrákok felelősségét teljesen áttolják az oroszokra.
Ami az orosz részvételt illeti:
A forradalom, és szabadságharc 1848. március 15-én robbant ki, és az oroszok csak 1849. május 9-én avatkoztak be. Az egy év, és két hónapot jelentett. Addig az oroszok vajon mit csináltak ? Miért nem rohantak azonnal felkelést leverni, már 1848-ban ?
Ellenben a horvátok, és sok mások már kvázi a kezdetektől a Habsburgok / osztrákok oldalán harcoltak.
Felesleges 180 év múltán a műfelháborodás.
1848-49 miatt a korabeliek háborogtak, és az osztrákokkal szemben próbálkoztak passzív ellenállással, még a forradalom, és szabadságharc bukása után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!