Melyik Európai ország van jelen legjobban katonailag a világon ?
Figyelt kérdés
Tehát melyik Európai országnak van a legtöbb bázisa ?szept. 19. 14:19
11/15 Jeffrey Spender válasza:
Nekem általánosban a német volt a kötelező, amit nem használok, helyette az angolt használom.
12/15 anonim válasza:
Az, hogy te mit használsz, pont annyira releváns, mint, hogy minálunk, miért volt kötelező a ruszki.
13/15 PMC Wagner válasza:
Kétség kívül Franciaország. Az idegenlégió sem véletlenül létezik
14/15 anonim válasza:
Angolok (mert hű csatlósként mindenhova küldenek katonákat ahova az USA is megy), utána a franciák mert még mindig vannak érdekeltségeik Afrikában. A németek megváltoztak, félnek a puskaportól mint ördög a tömjénfüsttől, a fene nagy píszi világában leldezenek (még, amíg észhez nem térnek, de előbb-utóbb a világpolitikai folyamatok úgyis kikényszerítik).
15/15 anonim válasza:
"4, földrajzilag nagyobb területe Ázsia, kultúrálisan, hát én mindig is libabőrös voltam az ő kultúrájuktól és nem jó értelemben, nyelvet tekintve, meg attól, hogy nálunk kötelező volt, senki sem beszélte itt a ruszkit."
Mi a bajod a kultúrájukkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!