Az ősz Pokrovszk ostromáról fog szólni?
Biztos hogy nem mennek neki menetből. Már szépen látszik építkeznek a szárnyakon, beássák magukat, kiépítik a szállítási útvonalakat, folyamatosan küldik az erősítést a rotációhoz, vagyis hosszú ostromra készülnek. Van elég tüzérségük, lőszerük, siklóbombák, légierő, a biztosra akarnak menni, minél kevesebb saját élőerő veszteséggel. Egy kard ki kard letámadáskor legalább 20 ezer embert vesztenének, ezzel a darálós-kifárasztós módszerrel szerintem megússzák 1-2 ezer fővel az ostromot. Különben is egyelőre a részvétel, nem a győzelem fontos, minél tovább tart az ostrom, annál több ukrán erősítés megy oda, annál több ukránt nyírhatnak ki. Csak tüzérségből tízszeres a fölényük, a városból kő kövön nem marad.
"Biztos hogy nem mennek neki menetből"
Nem írtam olyat hogy menetből. Szerintem a pár nap alattot érted félre. Akkor átfogalmazom. Az ostrom kezdetétől pár nap alatt lesöprik, nem a mai naptól kezdődően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!