Miért hiszik azt,hogy Ukrajnának van esélye?
@12
Pl. 42 tavaszan meg egyaltalan nem tunt ugy, hogy a szovetsegesek gyoznenek.
Mit tekintünk ukrán győzelemnek? Szerintem a háború alapvető orosz célja teljes Ukrajna átmeneti megszállása volt, utána átcsatoltak volna valamennyi területet magukhoz az oroszok és a maradékból pedig csináltak volna egy bábállamot, mint Belorusszia. Szerintem a nagy többség elfogadja, hogy ez lehetett az orosz cél.
Ha ezt figyelembe vesszük, akkor minden olyan végkifejlet, ahol megmarad egy független Ukrajna, az ukrán győzelem. Főleg ha ez a megmaradt Ukrajna még viszonylag nagy marad. Ez szerintem sokkal valószínűbb végkifejlet most, mint az hogy az eredeti orosz tervek sikerüljenek.
Ha az ukrán győzelmet úgy definiálod, hogy ők akkor most majd minden földet, beleértve a Krímet is visszaveszik, akkor ennek nem jósolok túl nagy esélyt. Azonban a közbeszédben szerintem nem is ezt érti senki ukrán győzelem alatt.
A kérdésben leírt további propaganda ostobaságaidat hagyjuk is. Ha ezeket komolyan veszed, akkor innentől komolytana vagy.
Akkor már most nagyon rossz a helyzet, hiszen a népesség nagy része elment, infrastruktúra romokba.
Elcsatoltak hatalmas területeteket a megmaradt részek USA gyarmat lett.
Ukrajna mint független Ország megszűnt.
Igaz nem az oroszokhoz került a megmaradt területet de ez az ő szempontjukból lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!