Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért hiszik azt,hogy Ukrajnán...

Miért hiszik azt,hogy Ukrajnának van esélye?

Figyelt kérdés
Sokan azthiszik,hogy azért mert Putyin nem indította meg az embereit teljes létszámban,akkor már Ukrajna erősebb. Gondoljunk bele. Ukrajna a teljes állományát,illetve akit csak tudnak visznek a frontra harcolni,és így tudnak viszonylag egy védekező szintet tartani,már amennyire. Oroszország viszont még nem indította meg a teljes állományát,sőt.. Aki szerint Putyin gyilkos,terrorista,az vajon tud arról,hogy miért van ez a háború? Hogy Ukrajnában az ott élő oroszokat sorra gyilkolták le? Vagy esetleg arról tudnak,hogy a beregszászi táblánál állva fenyegetőzött az ukrán,hogy tudják melyik magyar hol lakik,hol dolgozik,hova járnak iskolába a gyerekeik,és hogy elfogják őket kapni? Az Ukrán pártiak miért csak az érme egyik oldalát nézik? Amerika nem volt terrorista 20 évig Afganisztánban,illetve mai napig Irakban is? Ha Ukrajna olyan erős lenne,miért van tele az internet olyan videókkal,ahol angolul beszélő katonák harcolnak,amerikai zászlóval díszítve a táskájukat,teljes amerikai felszereléssel?
aug. 27. 15:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
Igen, van esély. Vajon mennyi? Kevesebb, mint 1%. A győzelemhez. A Krímhez annál is sokkal kevesebb. De szerintem inkább matematikai az esély, semmi sem utal ukrán győzelemre.
aug. 27. 17:37
 12/16 PMC Wagner ***** válasza:
60%
elég erős a propaganda. De nézd 45 ben még németországban is voltak akik úgy hitték hogy még győzhetnek
aug. 27. 19:16
 13/16 anonim ***** válasza:

@12

Pl. 42 tavaszan meg egyaltalan nem tunt ugy, hogy a szovetsegesek gyoznenek.

aug. 27. 19:34
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

Mit tekintünk ukrán győzelemnek? Szerintem a háború alapvető orosz célja teljes Ukrajna átmeneti megszállása volt, utána átcsatoltak volna valamennyi területet magukhoz az oroszok és a maradékból pedig csináltak volna egy bábállamot, mint Belorusszia. Szerintem a nagy többség elfogadja, hogy ez lehetett az orosz cél.

Ha ezt figyelembe vesszük, akkor minden olyan végkifejlet, ahol megmarad egy független Ukrajna, az ukrán győzelem. Főleg ha ez a megmaradt Ukrajna még viszonylag nagy marad. Ez szerintem sokkal valószínűbb végkifejlet most, mint az hogy az eredeti orosz tervek sikerüljenek.

Ha az ukrán győzelmet úgy definiálod, hogy ők akkor most majd minden földet, beleértve a Krímet is visszaveszik, akkor ennek nem jósolok túl nagy esélyt. Azonban a közbeszédben szerintem nem is ezt érti senki ukrán győzelem alatt.

A kérdésben leírt további propaganda ostobaságaidat hagyjuk is. Ha ezeket komolyan veszed, akkor innentől komolytana vagy.

aug. 27. 19:34
 15/16 anonim ***** válasza:
60%
Többször volt szabad akaratból is oroszbarát kormány. Ettől még nem voltak bábállam. De a semlegesseg is elég lett volna mindig is... szó sincs itt ilyen dolgokról, amijet az ukránfanok vizionálnak.
aug. 27. 19:57
 16/16 anonim ***** válasza:
46%

Akkor már most nagyon rossz a helyzet, hiszen a népesség nagy része elment, infrastruktúra romokba.

Elcsatoltak hatalmas területeteket a megmaradt részek USA gyarmat lett.

Ukrajna mint független Ország megszűnt.

Igaz nem az oroszokhoz került a megmaradt területet de ez az ő szempontjukból lényegtelen.

aug. 27. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!