Más is fél attól hogy az osztrákok nem mondtak le végleg Sopronról, és hamarosan annektálják a várost és környékét? Lehetséges hogy titokban van egy tengeralattjáró flottájuk a Fertő-tavon , és azzal fogják titokban áthozni a katonákat?
Figyelt kérdés
aug. 27. 12:22
3/21 anonim válasza:
Mi az, hogy "nem mondtak le"? Nekik kellene félniük, hogy a magyarok nem mondtak le az alpokaljáról. Különben is az ő hibájuk trianon.
4/21 anonim válasza:
Kérdező abba nem gondoltál bele hogy ha e közben Liechtenstein megtámadná Ausztriát az osztrákok kapitulálnának?
5/21 anonim válasza:
Ettől miért kellene félni ? Csak jobb lehet majd az élet.
6/21 anonim válasza:
Én nem. Az osztrákok hadsereg kb egy bűzlő finggal ér fel, mienk meg a román után a legerősebb. Majd szerinted mernének ugatni?
7/21 anonim válasza:
A kérdés rossz kategóriában van, ez nem az Ezotéria vagy Egészség/mentális betegségek rovat.
8/21 anonim válasza:
Szerintem sokan örülnének ha ide tartoznának. Nem lenne zsíros por a kórházakban hanen tisztaság és ellátás. :DD
9/21 anonim válasza:
Szerintem a soproniak átkozzák az őseiket, hogy anno Magyarország mellett döntöttek.
10/21 anonim válasza:
Ettől nem tartok,sokkal több magyar tartózkodik Ausztriában a mozgósításra várva,hogy burgenland(Őrvidéket) vissza csatolják Magyarországhoz.
Nekünk áll a zászló! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!