Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az ukrán civilek örülnek...

Az ukrán civilek örülnek annak, hogy Zelenszkij harcba küldi őket Ukrajnáért vagy ha választhatnának, akkor inkább letennék a fegyvert és feladnák a háborút?

Figyelt kérdés

aug. 21. 17:54
1 2 3
 1/21 PMC Wagner ***** válasza:
61%
nagyjából 20 millió ember ( a lakosság fele) már lelépett az országból. egy két ultranacionalistát kivéve szerintem a többség már örülne ha vége lenne.
aug. 21. 17:58
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem aki örül,az már önként ment. A többi annak örül amíg nem kell menni. De ez szerintem minden háborúban így van. Szerintem a katonák 90%-a alig várja, hogy hazamenjen.
aug. 21. 18:05
 3/21 anonim ***** válasza:
63%
Mindenki örülne ha vége lrnne ez nem kérdés de a lakosság döntő többsége továbbra sem fogad el semmiféle terülerveszteséggel járó "békét". Ők nem olyan szolgalelkűek mint a magyarok.
aug. 21. 18:09
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
Örülni gondolom senki nem örül neki csak van aki a haza védelmét kötelességének érzi és van aki nem.
aug. 21. 18:10
 5/21 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem az ukrán civileket leginkább az zavarja, hogy Putyin 2,5 éve bombázza őket. Ha választhatnának, azt választanák, hogy Putyin húzzon el a …
aug. 21. 18:17
 6/21 anonim ***** válasza:
48%

Az ukrán nép a hazáját védi.

És akkor most vessünk egy pillantást édes kédező az orosz orkokra, akik viszont lerohanták a szabad és független Ukrajnát.

Szóval kezdhetnénk azzal, hogy agresszor tömeggyilkosnak nevezünk minden mocskos oroszt, és felszólitjuk őket, hogy takarodjanak Ukrajna szent földjéről.

aug. 21. 19:10
 7/21 anonim ***** válasza:
Jó szerencsétlen oroszok nem tehetnek róla, ha katonának ha azt mondják mennie kell akkor mennie kell, itt az orosz politikusok a bűnösök nem az orosz nép.
aug. 21. 19:13
 8/21 A kérdező kommentje:
Szerintem jobb lenne elfogadni az orosz fennhatóságot a helyükben. Csak azért harcolni, hogy Zelenszkij hatalmon maradjon?
aug. 21. 19:17
 9/21 anonim ***** válasza:
49%

Nem Zelenszkij hatalmon tartása

a tét.

aug. 21. 19:46
 10/21 anonim ***** válasza:
57%

Azoknak akik negatívan értékeltek:

az oroszokon kívül, kinek lenne jó,

egy a fehér oroszhoz hasonló bábállam Ukrajnában ?

aug. 21. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!