Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Kurszkban harcoló ukrán...

A Kurszkban harcoló ukrán csapatok hány nap alatt érik el Moszkvát?

Figyelt kérdés

aug. 8. 11:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%

Valószínűleg nincs is annyi üzemanyaguk ami ahhoz kellene.

Könnyen elvaghatjak az utánpotlasi vonalakat ha túl mélyen vannak Oroszországban

aug. 8. 13:04
 12/30 A kérdező kommentje:
Orosz benzinkutakról tudnak tankolni
aug. 8. 13:09
 13/30 anonim ***** válasza:
51%

Egyáltalán nem biztos

Honnan tudod hogy jó az az üzemanyag a tankok?

Miért gondolod hogy nem gyújtják fel az oroszok mielőtt oda érnek.

Bizony nagyon könnyen elszigetelhetik őket ha megpróbálnak előre nyomulni, vagy a levegőből szétbombazzak őket.

Az oroszoknak presztízs veszteség. Nagyobb lesz ukrán katonai veszteség ha nem vonulnak vissza időben

aug. 8. 13:18
 14/30 PMC Wagner ***** válasza:
79%
Csodát ne várjon ebből senki, az egész szerintem az amerikai választási kampány része muszaly valamit bemutatni ami jol mutat a demokrata kormánynak
aug. 8. 14:16
 15/30 anonim ***** válasza:
66%

# PMC

De az ilyen nem sz első eset. Csak ezt valamiért jobban felkapta a média. Megint.

Általában pár kmt "benyomulnak", csinálnak képeket helységnévtáblákkal, meg persze riogatják egyet az ottaniakat.

Ócska PR.

aug. 8. 15:20
 16/30 anonim ***** válasza:
91%

Ja és amúgy igazad van.

Gondolom, ahogy jön az ősz, úgy lesz egyre hangosabb és "hősiesebb" valami. Amire még rá is tesz a lakájmédia.

aug. 8. 15:25
 17/30 anonim ***** válasza:
91%
Nyilvánvaló, hogy nem fognak eljutni Moszkváig, de Kurszkig sem. Putykónak viszont fáj a feje. Bizonyos szempontból mesteri volt a húzás, de kérdés, hogy hosszabb távon mit érnek el vele, milyen stratégiai kihatásai lesznek a háború egészére nézve.
aug. 8. 22:18
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Én csak egy automatikai szakember vagyok, nem stratéga. Az első gondolatom az volt a hír hallatán, hogy ahelyett, hogy civilek házait lőném egy faluban, összegyűjtenék 100-150 túszt. Elvinném őket ukrán területre, majd bejelenteném, hogy amíg orosz fegyver hangját hallom itthon, óránként kivégzek egy nőt, vagy gyereket kamera előtt. Mindent itt lehet hagyni, ki lehet vonulni! Ha Puytin nem fújna erre visszavonulót, a katonái majd a vezetés ellen fordulnának. Nem engedném el a túszokat, amíg fel nem építik a gyárakat, amiket leromboltak. Kezdve az acélművel, aminek elfoglalására nagyon büszkék voltak. A túszokat elszórtan helyezném el Ukrán területen, hogy bárhová lőnek, esély legyen rá, hogy orosz civilt ölnek meg. EU tagok nem lehetnének többé ettől a "terrorista" cselekedettől, de Magyarországénál még mindig jobb lenne a megítélésük az ukránoknak ezzel együtt is, úgyhogy nem lenne nagy gáz belőle. Ez csak egy szem bűn! Szerintem így kéne egy sokkal nagyobb ellenfél tökét satuba fogni, és putyesz jönne hamar békéről tárgyalni. De valószínű, hogy sokkal okosabbak vannak ott nálam, és direkt csak rombolnak, hogy "jól megmutassák". Az amcsi választás közrejátszhat, ahogy előttem is írták. Színjáték az egész. Péntek délre vége lehetett volna a háborúnak, és már úgy ebédeltünk volna, hogy feladat kipipálva.
aug. 10. 21:06
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Félig olvastam el... De ugye tudod, hogy a "tenoristák" "taktikája" az, amit leírtál?

aug. 10. 21:18
 20/30 anonim ***** válasza:
91%
#18 bocs, de te valami elmeháborodott dzsihádista vagy? Civilizált országban nem szokás nyilvánosan kivégezni a civil túszokat (sőt eleve foglyul ejteni sem őket).
aug. 10. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!