Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kinek fogsz szurkolni az Irán...

Kinek fogsz szurkolni az Irán - Izrael háború során?

Figyelt kérdés

aug. 4. 14:19
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
16%

This countris support Iran:

Gyári munka jani

Gyari munka dani

4muszakos Klári

8 altalanos janos

Israel:

Dr. Gorbe eta

Dr. Antal Ica

Dr. Marki zay Zsolt

Dr. buggnar attila

Dr. Szabo Tibor

aug. 4. 15:48
 22/36 anonim ***** válasza:
62%

Irán a legnagyobb szarkavaró. Azért ugrasztották ki a Hamaszt, hogy ne jöjjön létre a Szaúdi-Izraeli béke. Ott keverik a kakit Jemenben, Irakban, Szíriában, Libanonban. Oroszországnak is nyomják a fegyvert, a hajózást szétcseszik, egyébként nem csak a hutik, az irániak is támadnak meg hajókat, "lefoglalják" őket. Ezzel egyébként főleg a kínaiaknak tesznek be, ahol mindennek a határideje azonnal, és a hosszabb út miatt nincs elég konténer, meg hajó sem.

Ha Irán nem lenne, vagy megülne a seggén, akkor csak azt hallanánk, hogy Izrael Egyiptom, Jordánia után már kibékült a perzsa öböl államaival, Szaúd-Arábiával, Marokkóval, és egy rakás iszlám állammal. Ez volt az Ábrahám megállapodások, ami nagyon szépen haladt októberig.

Ráadásul Irán nem titkolt szándéka elpusztítani Izraelt. Ezt elmondják állandóan. Izraelnek tele van a töke a perzsákkal, nem akarnának semmit Irántól. De Irán azt mondja, 2024-ig megsemmisítik Izraelt, akármibe kerül.

Ezek alapján csak akkor lehetne béke, ha Irán minden támadást abbahagyna.

aug. 4. 16:04
 23/36 anonim ***** válasza:
62%
2040-ig* ehh
aug. 4. 16:05
 24/36 anonim ***** válasza:
3%
Izraelnek természetesen.
aug. 4. 16:18
 25/36 anonim ***** válasza:
79%
Ha ennyire szurkolni akarsz mint egy focimeccsen akkor javaslom,menj ki,aztàn élőben drukkolhatsz a kedvenc csapatodnak.Remélhetőleg véletlenül agyon lőnek.
aug. 4. 16:33
 26/36 anonim ***** válasza:
25%
19 - Na és? A háborúròl most sem írnak ki népszavazást. Mért ne szegné meg bármelyik politikus is?
aug. 4. 16:54
 27/36 Jeffrey Spender ***** válasza:
25%

Gyerekek, Miről maradtam le ?

Kitört a nagyszabású háború, vagy Mi ?

aug. 4. 16:55
 28/36 anonim ***** válasza:
10%
Órák kérdése.
aug. 4. 20:01
 29/36 anonim ***** válasza:

Melyik médiában olvastad?... A szalagcímet én is láttam.

aug. 4. 20:14
 30/36 anonim ***** válasza:
46%
Mivel nem vagyok orbán-nyalonc és nem támogatom a fideszt sem, ezért természetesen Iránnak
aug. 4. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!