Kinek fogsz szurkolni az Irán - Izrael háború során?
This countris support Iran:
Gyári munka jani
Gyari munka dani
4muszakos Klári
8 altalanos janos
Israel:
Dr. Gorbe eta
Dr. Antal Ica
Dr. Marki zay Zsolt
Dr. buggnar attila
Dr. Szabo Tibor
Irán a legnagyobb szarkavaró. Azért ugrasztották ki a Hamaszt, hogy ne jöjjön létre a Szaúdi-Izraeli béke. Ott keverik a kakit Jemenben, Irakban, Szíriában, Libanonban. Oroszországnak is nyomják a fegyvert, a hajózást szétcseszik, egyébként nem csak a hutik, az irániak is támadnak meg hajókat, "lefoglalják" őket. Ezzel egyébként főleg a kínaiaknak tesznek be, ahol mindennek a határideje azonnal, és a hosszabb út miatt nincs elég konténer, meg hajó sem.
Ha Irán nem lenne, vagy megülne a seggén, akkor csak azt hallanánk, hogy Izrael Egyiptom, Jordánia után már kibékült a perzsa öböl államaival, Szaúd-Arábiával, Marokkóval, és egy rakás iszlám állammal. Ez volt az Ábrahám megállapodások, ami nagyon szépen haladt októberig.
Ráadásul Irán nem titkolt szándéka elpusztítani Izraelt. Ezt elmondják állandóan. Izraelnek tele van a töke a perzsákkal, nem akarnának semmit Irántól. De Irán azt mondja, 2024-ig megsemmisítik Izraelt, akármibe kerül.
Ezek alapján csak akkor lehetne béke, ha Irán minden támadást abbahagyna.
Gyerekek, Miről maradtam le ?
Kitört a nagyszabású háború, vagy Mi ?
Melyik médiában olvastad?... A szalagcímet én is láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!