A vereség beismerése mindig keserű. De amúgy nyilván kivárja az amerikai elnökválasztásokat.
júl. 18. 16:47
2/15 anonim válasza:
Ő vélhetően egy merénylet áldozataként fogja befejezni árnyékvilágbeli küldetését. A hab a tortán az, hogy nem az oroszok fogják levadászni.
júl. 18. 16:48
3/15 anonim válasza:
Putyin miért nem teszi le ő kezdte, Zelenszkij csak védi az országát!
júl. 18. 16:53
4/15 anonim válasza:
Én is Oroszországot támogatom, pedig Tiszás vagyok. Ukrajnának csak át kéne adnia az orosz többségben lakott területeket Oroszországnak és kész.
júl. 18. 17:04
5/15 anonim válasza:
Na az elég szomorú , én is Tiszás vagyok Oroszországot támogatom de Putyin hülye háborúját azt nem!
júl. 18. 17:06
6/15 anonim válasza:
Megőrültél? Mar rengeteg gojt küldött a másvilágra, tönkretett egy nagy országot. 2 éve honvédő szláv hős szerepében tetszeleg, imádják, rengeteg pénzt tud ellopni, kastélyokat vehet, beszerezhet bizonyos szereket. Pusztítja élősködik, ez minden hitsorsosa álma. Közel Ukrajna teljes pusztulása.
júl. 18. 17:07
7/15 anonim válasza:
hogy minél több fegyvert lehessen venni-eladni.
júl. 18. 17:07
8/15 anonim válasza:
Puttó miért nem teszi le a fegyvert?
júl. 18. 17:08
9/15 anonim válasza:
17:08 - mert jelenleg ők állnak jobban.
júl. 18. 17:17
10/15 anonim válasza:
Én jogosnak tartom az orosz háborút, mert azovi brigád tagjai terrorizálták az oroszokat, erre Putyin ellenőrzés alá vonta(vagy megszállta, ahogy tetszik) a Krímet 2014-ben. A krími oroszok függeni akartak Ukrajnától, mert nem tetszett nekik az ukrán politika, ugyanez volt Luhanszknál és Kharkovnál. 2020-ban írt egy üzenetet az ukránoknak, hogy tulajdonképpen egy nemzet és ne bántsák egymást, a helyzet nem változott. 2021 nyarán már javában hadgyakorlatozott az orosz hadsereg az orosz-ukrán határnál. 2022. február 24-én Oroszország megtámadta Ukrajnát, azzal az indokkal, hogy az azovi ukránok terrorizálják az orosz lakosságot. Igazából az ukránok szeretnek áldozat szerep mögé bújni, holott ők csináltak bonyodalmat az oroszokkal szemben. A nyugati média pedig ugyanolyan manipulatív, mint a NER.
Én voltam az 5-ös válaszoló, ha nem írta ki a nevemet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!