Az oroszok miért bombáznak rákos gyerekeket Ukrajnában?
Ukrajna bombázott le strandra és nekik ez volt a válaszuk. Persze, én sem tudom elképzelni, hogy pont egy kórház lett volna a fő cél... valami itt nem stimmel.
Amúgy meg abba kéne hagyni az egészet, hát mennyi emberáldozat van már mindd a két oldalon, minek folytatni ezt az öldöklést, miért nem lehet végre tárgyalni tárgyalni és akkor nem halnának meg emberek. Ez mind a két fél hibája
Nem hiszem, h szándékos volt. A kilőtt rakétak nagy része célt téveszt, és más helyen csapódik be. Ezen esetben pont egy gyerek korházba.
Ettől függetlenül a teljes felelősség Oroszországé. Ameddig folytatják a háborút és rakétákat indítanak lesznek ártatlan civil áldozatok is, köztük gyerekek.
"Én még a nyugati sajtóban sem olvastam hogy akár egyetlen rákos gyerek is meghalt volna az elmúlt időszakban, orosz támadásban. Honnan vannak az információid? Tudnál forrást linkelni?"
Negmutatnád nekem kérlek, pontosan hol is írtam, hogy rákos gyerekek haltak meg?
Ha majd sikerül megmutatnod, akkor elhiszem, hogy nem szalmabábozol.
"Így most már elégedett vagy?"
Igen, köszönöm a forrást. Én kérek elnézést, hogy nem vagyok 100%-ban tájékozott minden ukrán áldozattal kapcsolatban, mikor te teszel fel róla kérdést források nélkül...
@16 Ez jogos, az lemaradt a kérdésből. Adtam is neked zöld pacsit a forráskérésért.
Kicsit felnyomta az agyvizemet az ilyen @4, @8, @9 válaszok, azt se tudja miről van szó de reflexből tagad. Ezeknek mindnek bele kéne verni a fejét a romokba ott a kórháznál. A jó édes ..., az hápog.
"Akkor meséld el nekem, hogy az oroszoknak mi érdeke fűződik ahhoz, hogy éppen egy gyerekkórházat bombázzanak??"
Megtorlás a szevasztopoli incidensért, ők maguk is elmondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!