Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Gyurcsány küldött volna...

Gyurcsány küldött volna katonákat Ukrajnába? Szerintem igen

Figyelt kérdés

2024. júl. 7. 02:07
1 2 3 4 5
 1/42 A kérdező kommentje:
MZP meg fidesz tégla volt szerintem
2024. júl. 7. 02:14
 2/42 anonim ***** válasza:
50%
Mégis mi a ráknak küldött volna? Aludjál már!
2024. júl. 7. 02:22
 3/42 A kérdező kommentje:
Pénzért
2024. júl. 7. 02:25
 4/42 anonim ***** válasza:
65%

Magáért beszélnek a kijelentései.

Gyurcsány Ferenc:

Aki nem akar meghalni Ukrajnáért, az pocsék ember.

Magyarországnak kötelessége lenne egyértelműen támogatni Ukrajna honvédő háborúját.

2024. júl. 7. 03:47
 5/42 anonim ***** válasza:
67%

Nato tagként ha elesodródik a nyugat a háborúba, orbán is küldeni fog, hiába hazudozik mást, megtanulhattátok volna, hogy hetente mást mond.

Ide sem kellett volna küldeni, ha fontos a magyar katonák életének védelme: [link]

2024. júl. 7. 04:00
 6/42 anonim ***** válasza:
82%
5/5 anonim Csádba fontos volt küldeni. Ott a Wagner védte az orosz érdekeket. Mivel a Wagner átalakult a vezetőik halála végett és különben is kellenek az ukrán frontra, kicsit besegítünk az oroszoknak érdekeik védelmébe.
2024. júl. 7. 07:49
 7/42 Fsms ***** válasza:
88%
Csád mennyivel jobb?
2024. júl. 7. 07:50
 8/42 anonim ***** válasza:
70%

Ide is Gyurcsány vitte őket? Szerintem Orbánék.

[link]

2024. júl. 7. 08:08
 9/42 anonim ***** válasza:
53%
Dehogyis.
2024. júl. 7. 08:25
 10/42 anonim ***** válasza:
72%

Értelmes ember nem hisz a propagandának, némi kereséssel meg is találtam az igazságot:

[link]

És persze Kövér köteles beszédéről se az MSZP-t kell megkérdezni, szóval ilyen torzítások az ellenfél befeketítésére nem ritkák.

A választóknak azonban nem szabad elfelejteni, hogy a világ nem fekete-fehér, csak a tejhatalom miatt úgy szeretnék láttatni. A választónak az az érdeke, hogy a sok ellenérdekelt szereplő egymást buktassa le és ellenőrizze - ha már tisztességes ember a sok mocskolódás miatt eleve nem megy politikusnak.

2024. júl. 7. 09:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!