Magyarként árulás,ha a Hun,Szkíta stb... birodalmak helyett a rómainak vagyok nagy fanja?
Figyelt kérdés
Leginkább onnan jön ez a kérdés,hogy ugyebár a rómaiakkal a románok frenkiznekjúl. 3. 15:59
2/12 anonim válasza:
Nem árulás, de olyan mintha a Star Wars-ban a birodalomnak szurkolnál… 😂
4/12 anonim válasza:
Az bizony, nagyon is. Húzzál el gyorsan Rómába. :DD
5/12 anonim válasza:
Igen. Ez olyan mintha nyugatimádó lennél.
6/12 anonim válasza:
Gratulálok, ennél idiótább kérdést nem olvastam még ma, tiéd a keksz! 🍪
7/12 anonim válasza:
'ugyebár a rómaiakkal a románok frenkiznek'
Gondolom, a kérdező a dákoromán elméletre asszociál, de ennek odaát is csak a legelborultabb agyúak adnak hitelt.
8/12 anonim válasza:
Csak bizonyos körökben, de amúgy ha megkérdezed az utca átlag emberét, akkor csak nézni fog, hogy miről is beszélsz.
9/12 anonim válasza:
"ennél idiótább kérdést nem olvastam még ma"
Kamu.
10/12 anonim válasza:
A románoknak pont annyi közük van a rómaiakhoz mint nekünk - semmi. S miért ne érdeklődhetnél a római birodalom, kultúra iránt? A történelem jó dolog :) Más meg az egyiptomi, vagy görög kultúra iránt érdeklődik - ettől nem lesz senki rosszabb, vagy jobb ember, de legalább kulturáltabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!