Egy nagy álmom megvalósithatatlannak bizonyult Amerikába a Navy SEAL-ek közé akartam tartozni de mivel túl sok év lenne az állampolgárság megszerzése így konkrétan lehetetlen hisz max 28 éves korig lehet jelentkezni én meg elvileg kicsusznék belőle?
Nagyon elkeseredetm, és nem találom merre kéne tovabb menni ami nagy dicsőseggel nagy kihívással és nagy hovatartozás érzéssel járhatna, tanácstalan vagyok ezért tőletek kérek tanácsot, hogy ti mit tennétek, ha valaki látna rá lehetséges modot a navy SEAL-é válásra nagyon szívesen meghallgatom.
16f
Elérhető célt tűzzél ki magad elé és akkor megadatik az öröm ha sikerül. Itt ebben a térségben, idegen állampolgárként a francia idegenlégió az egyetlen lehetőség ha csak nincs valamilyen különleges képességed.
-ott is bekerülhetsz az elitbe ha kiválasztanak az ejtőernyősökhöz.
-nem csak afrikában vannak bevetve.
-kapsz egy magyar viszonylatban értelmezhető fizetést, szállást, étkezést, és (javítsatok ki ha nem jól tudom) 5 év után francia állampolgárságot.
-kiképeznek amire ki kell, az elbeszéllések alapján amíg benn vagy addíg folyamatos a képzés.
-bejárod a világot.
-van lehetőséged kilépni, ha nem bírnád az alapkiképzést a szerződés aláírása előtt.
-utánna is leléphetsz de akkor dezertőrnek minősíttenek.
https://www.youtube.com/watch?v=EfjGvw0fldI
Nézd meg ennek a szlovákiai magyar Makky Lajosnak a videóit, szerintem ő realisztikussan írja le az ott megtörténteket. 19 évet húzott le ott és az elmondása alapján nem volt keményebb a kiképzés mint az akkori csehszlovák határőrségnél a német határon ahol szintén letöltötte a kötelező katonaéveit.
Miért SEAL szeretnél lenni, az
- MH Bornemissza Gergely 2. Felderítőezred,
- a Rohamlövészek,
- vagy az MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj
közül nem jó valamelyik neked ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!