Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha háború akkor hogyan tovább?

Ha háború akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés
A nőkkel mi lesz? Éhezés szenvedés halál? Hova kéne költözni ahol a háború nem érintene? Európán kívülre? Magyarország biztos, hogy jobban megszenvedi, mint más gazdaságban lévő ország.
jún. 6. 00:35
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Kapcsold ki a köztévét,azonnal vége lesz a háborúnak.
jún. 6. 05:42
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Kérdezd a főnököt, ő majd elmondja vagy nem. A háborús uszítás 0 forintba kerül, mert csak a szavazatodért megy.
jún. 6. 08:27
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Miért pont a nökkel mi lesz???
jún. 6. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
semmi se lesz. Ne nézd a tv-t
jún. 7. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:

#2: Bárcsak 0 forintba kerülne. De az összes plakát, netes hirdetés, poszt, megjelenés, birkamenet mind-mind pénzbe kerül. És ha ez nem lenne elég, bizony abból a pénzből etetik velünk ezt a szemetet, amit te meg én leadózunk. És akkor még az ezek során zsebre tett pénzekről, a szétb6szott utcaképről, a rettegésben és tudatlanságban tartott, átvert társadalomról nem is beszéltem. Nem is hinnéd, valójában mibe kerül mindez.

Kérdező: Ahogy előttem is leírták, ettől egyelőre nem kell tartani. Amikor a háború elindult, és az oroszoknak még volt erejük feszített tempóban nyomulni nyugat felé, illetve a nemzetközi politikai helyzet is egyre feszültebb lett, addig én is komolyan fontolóra vettem. Új-Zéland vagy Ausztrália jó választás lehet. Civilizált, fejlett, meleg van, angolul beszélnek, és elég messze van az efféle konfliktusoktól - habár a bejutás nehézkes. Engem ott megtalálsz majd, ha esetleg tényleg addig fajul a helyzet, hogy menni kell. De nem fog. Ne félj, és főleg ne cselekedj (szavazz) félelemből.

jún. 8. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!