Tényleg nagy az esély a harmadik világháborúra ?
#9-nek:
De segítséget nem kaptak, és nem is kértek. Legfeljebb fegyvert.
Putyin elmondta a lényeget. Tudod, én hallgatok Orosz csatornákat is!
A NATO komolyabb fegyvereinek, azoknak, amelyekkel az Ukránok eséllyel tudnák támadni Oroszország területét, van egy közös pontja: a MŰHOLDAS VEZÉRLÉS.
Ha egy ilyen is becsapódik, azt Putyin hadüzenetnek fogja venni. Akkor NATO fegyver, NATO irányítással támadja Oroszországot.
Sokkal közelebb van a világháború, mint azt gondolnád, mert ami nem műholdas cucc, azt feldughatják maguknak az Ukránok.
Ismét #9-nek:
Ha átgondolod, akkor te is rájössz a lényegre:
A NATO, vagy másképp a "nyugat", az Ukránokkal takarózva akarja megtámadni Oroszországot.
Vagy esetleg azt akarod mondani, hogy nem az Ukránokkal takarózva?
Vagy nem akarja megtámadni?
"Putyin elmondta a lényeget. Tudod, én hallgatok Orosz csatornákat is!"
Akkor attol vagy te ilyen csokott... megmergezte az agyad a ruszprop
"A NATO, vagy másképp a "nyugat", az Ukránokkal takarózva akarja megtámadni Oroszországot."
Ezt mondta Putyin at orosz csatornaidon? Szegenykem kezd teljesen begolyozni
Ezt én mondtam.
A NATO kezdi túltolni a h'lyeséget. Bele akar aktívan avatkozni a háborúba, mint Ukrajna szövetségese?
Tegye.
De számoljon a következményekkel. Aki azt hiszi hogy egy nyilvánvaló NATO támadást Puttler válasz nélkül hagy, az retteg a félelemtől. És van oka rá.
Puttler nem hagyhatja válasz nélkül. Az kapitulálás lenne.
Ezt nem riogatasnak kellene felfogni, hanem figyelmeztetesnek.
Amugy teljesen egyertelmu, hogy most a valasztas miatt riogatnak. DE...keszulodes zajlik egy ideje szerte vilagban az atomhaborura. Kb 2026 es 2030 kozott lesz valamikor. Nyilvan, amikor mar kozelebb leszunk, akkor lehet kozelebbi valoszinu datumot megadni.
#17-nek:
Szerintem az a "közelebb leszünk" most van.
Nincs igazán ennél "közelebb".
2030-tól nagyon megváltozik a világunk, ez tény. Jön az új világrend, a Great reset.
Szerinted miért kell kiírtani az emberiség több mint felét? Azért Hogy az új világrend jöjjön létre.
7-es válaszolónak "Pont mai hír,hogy Németország és Amerika is engedélyezi,hogy ukrajna a tőlük kapott fegyvereikkel támadhassák oroszországot."
Az USA csak Harkov megye területén engedélyezte az ukránoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!