Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Örültök, hogy lesz végre...

Örültök, hogy lesz végre sorkatonaság?

máj. 30. 17:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
9%
A libsi szavazók örülnek biztosan.
jún. 1. 20:07
 22/28 anonim ***** válasza:

21#

Idióta

jún. 1. 20:09
 23/28 anonim ***** válasza:
Száradjon le a kezem, ha patriota csatornát nézegetnék. Mellesleg amit félelemkeltés címen művelnek otthon, az az agyrém. Szerencsére már rég leléptem. Azokat sajnálom, akik ezekkel vannak állandóan megfelemlítve. Ez egy másik univerzum.
jún. 1. 22:29
 24/28 anonim ***** válasza:
Ezt így '24 júniusán reggel fél7kor átgondolva, hogy akkkor mmenyien voltak amerikában, mennyien nem akartak a seregbe menni . Alapból vietnám támadt előbb ha jól tudom. Egy híres hippi gyereket ismerek (Dicaprio de asszem a dahmerben is az volt a pap véleménye a végén, hogy hát nem volt otthon apák
jún. 2. 06:39
 25/28 anonim ***** válasza:
Ukránnál meg támogasd ahogy tudod MivN?
jún. 2. 06:40
 26/28 anonim ***** válasza:

kajak amúgy emberek hiába az usában kezdték el már régóta ezt az egész világot behálozós dolgot aminek ORBÁN és TRUMP még ellenál meg már kis polgár biztos és TOROCKAI LÁSZLÓ is. Én akkor i ss mondjk 50ben születttem volna ha eldönhettem volna az usában. tolják a fiad legyen lány meg...hát ennyit tudok. Ja meg akaja, nm szabad elhizni nem szabad az usánan gyogszert iratni mert OPIÁT tartalmű deakkor is adtam voln a

biztos vagyok benne, hgogy még leggyenygyébb szar papír amit valaho toltam ezereszer gyengébb az akkori legjobbak közül

deneke még egyszer nem kell 800g

mg

meg ilyen nap héjjam alól kl a nap

azét jó, kalandos életet mindenkinek! ÉS ha ár itt a nyár pilll.... https://www.youtube.com/watch?v=GeUfOM3fGPc&t=908s

KI HÚZTA MEG A HARANGOT?ú

jún. 2. 06:49
 27/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt megnezem, hogy az IT rendszerek hány óra alatt fossák össze magukat, ha lesz egy általános sorkatonaság.
jún. 3. 07:57
 28/28 anonim ***** válasza:
Sorkatonaságnak nem de a sörkatonaságnak igen.
jún. 5. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!