Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A magyar hadseregben már...

A magyar hadseregben már lehet hosszú haja a férfiaknak úgy ,mint a nőknek?

Figyelt kérdés

2024. máj. 28. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mért lehetne?
2024. máj. 28. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
4%
Не мой друг!
2024. máj. 28. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet! A szolgálati szabályzat meghatározza a hajhosszt, frizurát. Ami "új" (a sorkatonasághoz képest), hogy ápolt, rövid szakáll lehet (anno csak rövid bajusz volt engedélyezett, szakáll nem).
2024. máj. 28. 22:07
 4/7 A kérdező kommentje:

3-as

De ezt mivel indokolják?!

2024. máj. 29. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Praktikus okok + egyenruhához egyenfrizura.

Ha nem tetszik, nem kötelező katonának menni (ma már legalábbis).

2024. máj. 29. 21:00
 6/7 A kérdező kommentje:

5-es

Hát én nem is akarok.

Ha nem lennének ilyen nem normális szabályaik akkor talán elgondolkodnék rajta.Főleg akkor ha baloldali kormányunk lenne.

2024. máj. 30. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:

6# Tudod mi lenne ha baloldali kormányunk lenne? Ugyan az mint anno leépítik a picsába ahogy orbán is leépítette most csak muszájból fejleszti de legalabb fejleszti és nem eladja ingyen a közelkeletre az eszközöket amik aztán terrorszervezetekhez kerülnek (merthogy gyakorlatilag ezt csinálta az utolsó balos kormány)

Masrészt mit vársz? Ez nem közmunka ahol kimész büdösen mit tudom én hogy. Egy katonának rendezettnek igényesnek kell lennie nem egy 2 méteres szakállal meg rasztás hajjal...

2024. júl. 5. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!