figyelj te éhenkórász, még az ukránoknál sem lőnek senkit se tarkón pedig az egy barbár nemzet de remélem veled majd tesznek kivételt . mert ezt szereted.
máj. 12. 22:20
22/37 anonim válasza:
Na most válasszuk külön a történetet, mert nagyon nem mindegy ahogyan a hatos is írta hogy ez békeidőben történik vagy hadiállapotban. Békeidőben mindenképp börtön ez teljesen biztos. A hadiállapot esetén meg függ annak súlyosságától is, hogy mit rendelnek el. Ha még az eskü előtt követed el akkor is egészen biztos hogy nagyon sok év börtön, de lehet hogy már erre is halálbüntetést rendelnének el. Na most eskü után már katonaként dezertálni viszont garantált halálbüntetés, olyankor már egyszerűen nincs apelláta. Én nem hiszem hogy tarkón lőnének mert a golyó alapból csak tiszteknek jár. Főleg ha még esküt sem tettél és katona sem vagy még csak simán megtagadod akkor neked egyáltalán nem jár, sokkal valószínűbbnek tartom hogy simán csak felkötnének.
máj. 12. 22:24
23/37 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy golyó csak tiszteknek jár, tehát még halálnemet se valaszthatnál mert csak ez a kettő van olyankor érvényben, golyó vagy akasztás.
máj. 12. 22:29
24/37 anonim válasza:
Kérdező amúgy mondd már meg milyen sorkatonaságra gondolsz. Tehát csak úgy simán bevezetnék mert mért ne, vagy épp háború lenne és akkor kapnád ezt a behívót?
máj. 12. 22:33
25/37 A kérdező kommentje:
19-20 keményfiú.., de legalább a kérdésre válaszolt. :D
máj. 12. 22:33
26/37 A kérdező kommentje:
#24 elsősorban arra az esetre amit mostanában több ország is bevezetett. A kötelező kiképzés.
De érdekel a másik eset is!
máj. 12. 22:35
27/37 anonim válasza:
Jahh hát akkor csak pár év börtön.
máj. 12. 22:38
28/37 anonim válasza:
"még az ukránoknál sem lőnek senkit se tarkón"
Az ukránok azokat is kivégzik akik megpróbálják megadni magukat. De nemrég egy bankárt is kivégeztek hazaárulásért, mondván hogy adatokat szivárogtatott ki és ez még nem is katona volt. Nagyon nem ismered te az ukrán helyzetet.
máj. 12. 22:46
29/37 anonim válasza:
Ez is igaz. Az ukránok durvábban tolják mint annak idején Hitler. Én láttam olyan felvételt ahol a katonai rendészek gyűjtötték be az embereket, gondolom aki nem jelent meg a sorozáson, egy próbált elfutni, azonnal lelőtték.
máj. 12. 22:53
30/37 anonim válasza:
Ugyanaz lesz a sorsod mint az ukrán hadköteles férfiaknak.
Luxus körülmények között fogsz élni Nyugaton, jóléti segélyeken, és dolgoznod se kell majd.
Nézd meg mi van most Bécsben, ott ülnek napszemüvegben a kávézókban az ukrán fiatal férfiak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!