Ukrajnában egyre kevesebb épelméjű ember akar katonaként a frontra kerülni és ott meghalni?
Figyelt kérdés
máj. 5. 19:14
3/24 anonim válasza:
Semmilyen normális ember nem akar a frontra kimenni lövöldözni. 90% esélye van, hogy nem fogsz hazajönni élve.
4/24 anonim válasza:
Azért azt elképzelem, milyen hazaárulózást rendeznének a nagymagyar narancsfejek, ha egy ... támadás esetén a magyarok x százaléka azt mondaná, hogy ő bizony nem megy a frontra...
5/24 anonim válasza:
Aki mindenáron menni akart az már vagy halott vagy rokkant.
6/24 anonim válasza:
Gondolom nem kellemes dolog fegyver által szétloccsanni. Nem igazán tehetünk nekik szemrehányást
7/24 Mad Max2 válasza:
Háború van backi
Ha nem akarnak orosz megszállás alá kerülni akkor harcolni kell.
Amugy szerinted az oroszok nagyobb kedvel menneka frontra meghalni mint az ukránok?
8/24 anonim válasza:
7 Mutass jó példát Mad Max2 és menj a frontra.
Ráadásul egy olyan háborúba, ami már tavaly véget ért volna, ha nem szól bele az USA, mert a "háború az jó az üzletnek"
Z és Putyin mindenben megegyeztek. Az USA nem engedte. Menjt te így harcolni pucuka
9/24 Mad Max2 válasza:
#8 as
Miért kéne nekem a frontra menni pubi?
Menj inkább te, ti narancsbirkák annyira szeretitek a Putlert, menj harcolj érte.
Nekem semmi közöm az Orosz_Ukrán háborúhoz, miért kéne nekem bárki oldalán is beszállnom?
10/24 anonim válasza:
9 Mert te akarod nagyon, hogy a frontra menjenek, mert háború van. Akkor menjél el. Szabadság van. Mutass jó példát. Ne másokat küldj háborúba pubi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!