Gázriasztópisztoly elejére csavarozható ilyen izéke, az micsoda? :) Képek lent.
Nem az enyém, úgy kaptam a képeket. Nekem fogalmam sincs mi ez, meg minek az a fém henger bele. Ettől nagyobbat szól, vagy biztonság, hogy a csőből semmilyen kirepülő anyag ne legyen? Vagy mi a kánya ez?
Tüzijáték tartó.A riasztó patronnal indítod.
Mondd meg annak, akitől kaptad a képeket!!!😱😱😱😱
Tűzijáték tartó? ilyenről még nem is hallottam. És mi az a fém kúp? Vagy hogy kell ezt a gyakorlatban elképzelni? Hova megy a tűzijáték, meg minek egy ilyen egy riasztópisztolyra? Nekünk is van itthon ilyen gázpisztolyunk, de ilyen sztorit még soha nem hallottam meg nem is láttam. Elméletileg ebből a csőre szerelhető sztoriból van egy kisebb meg egy nagyobb is, a képen fogalmam sincs, hogy melyik van.
Most nézegettem neten ilyeneket, de ez a fém kúp ez mi?
Umarex wildfire tüzijáték
Keress rá.
B+! Abba rakod a tüzijátékot!Abból lövi ki,az a tartója.Két méretűt kaptál,vagyis az,aki küldte a képet!!!🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Minek veszel ilyet,ha fogalmad sincs, hogy mire való!?
"Minek veszel ilyet,ha fogalmad sincs, hogy mire való!?"
Szerintem érthetően leírtam, hogy nem az enyém, sajnálom, ha nem sikerült felfogni.
Én ezt a két képet kaptam róla. Az a fém kúp amin az R betű van, az mind a két végén zárt, abba hogyan lehet belerakni a tűzijátékot? Olyan az alja, mint a teteje és azt tette a csőre rácsavart tűzijáték indítóba.
Rakd fel a mordályra és lőj vele egyet, majd meglátod, hogy mi lesz!
És akitől a képet kaptad az nem tudja, hogy mire való???
Most azért nem ülök fel motorra és megyek 60 km-et, hogy lőjek vele. :)
Asszem úgy kapta, vagy örökölte, vagy tufa. Ő még nem lőtt vele, csak tegnap találkoztunk és beszélgetés közben szóba jött ez, hogy van neki ilyenje és fogalma sincs, hogy mire való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!