Mi közünk van az iráni válaszcsapáshoz? Miért kell terrorkészültség?
Amúgy a svéd tankok is hogyan jönnek egy ilyen kérdéshez ?
Milyen logikai szállal ?
Neked mi a bajod ?
Vagy a Krím témája is miért vált ki felfokozott, heves és kicsapó érzelmi reakciókat nálad ? Egy magyar embernek is mi köze van a témához ?
Amit ebben a témában is írkálsz, azzal az a baj, hogy a történelmi tényeknek csak azon részeit emlegeted fel, amik látszólag, hanyag ránézésre "alátámasztják" a mondókádat, a képbe nem illőket meg ignorálod, és érzékenyítést is belecsempészel, sőt túlárad a hozzászólásból. Csak miért ?
# 37-es
Nem fogok minden létező pontodra válaszolni, csak a Krímre:
A Krímben elsőnek a németek rendeztek népirtást, 1941 - 44 között, a 220,000 krími tatárból 130,000-et deportáltak Ostarbeiter-ként.
A németek vereséget szenvedtek, oroszoké lett megint a Krím, és akkor meg a Berija - Sztálin páros rendezett népirtást.
Sztálin, és Berija rémtettei egyenlők az orosz néppel ?
Vagy Hitler rémtettei egyenlők a német néppel ?
Mire jó az, hogy a történelmi eseményeket szelektíven, részleteket kiemelve, és démonizálva mutatod be ?
Veled szemben én mindkettő fél cselekedeteit leírtam.
Ez nem indulatból írkálás, hanem szándékos tagadás, mondhatni hazudozás.
Azért kommenteltem be ezt, mert a 82 %-os fórumtársad a te tollaiddal ékeskedik egy másik kérdésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!