Van értelme az egyre gyakoribb, egyre durvább és erőszakosabb ukrán kényszer sorozásnak?
Én arra nem tudok rájönni, hogy az én munkámnak mi értelme van, nemhogy ilyen nagyságokra, mint egy megtámadott országban történő KÉNYSZERSOROZÁS...
képzeld el, mi lenne, ha mindenki önként menne harcolni, mint a másik oldalon, a ruszkiknál...
1
De mi van ha az emberek nem akarják védeni?
Joguk van4
Egy idegen Zsidó származású politikus szinész kényszeriti őket!
Milenne ha a népakarat győzne?
Hagy mondja már a nép mit akar!
Tudom te szereted ha kényszerrel mondják meg neked mi legyen de mert te önbizalomhiányos vagy ne öld meg az ukránokat!!
Kényszersorozás az amikor az embert az utcáról elrabolva akár agyba főbe verve, vagy jogainak megfosztásával fenyegetve arra kényszerítik hogy legyen katona és harcoljon akár haljon meg a fronton. Egyes ilyen kényszersorozott emberek dezertálásánál az is előfordul hogy halálosan megfenyegetik, ahogyan erről egy példát a 2. linkemben is belinkeltem.
Ez pont nem jogfosztás, hanem a kötelesség kikényszerítése. A világon mindenhol így megy, ha behívnak, de nem jelensz meg. Ezt hívják sorozásnak.
A kérdésem az volt, mi a kényszersorozás?
Kényszersorozás = [link]
A videóban kényszer sorozásról adnak hírt és a ezt ahogyan a videóban említik is kényszersorozók hajtják végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!