11/16 anonim válasza:
"Ők azt hiszik a nato támadja őket és ellenük védekeznek."
Ezért lettek lekapcsolva az internetről, elvágva a világtól, hogy bármekkora sötétben lehessen őket tartani és bármekkora trágyát meg lehessen velük etetni. Ez az izolációs politika kell ahhoz, hogy jól agymosottá lehessen őket tenni. Kezdenek hasonlítani az észak-koreai Kedves Pöffeteg alattvalóihoz.
12/16 Dongaben válasza:
Az "Én időmben" még orosz nyelv is volt az iskolai tantervben, és elég szarul ment nekem... A tanárom javaslatára kerestem egy levelező partnert, és találtam is "hasonszőrű" rocker, orosz fiú személyében. :) Még manapság is beszélgetünk, de már a NET-en nyilván. Sima, "mezei" átlagember, és nem támogatja, de nem is ellenzi az Ukrajna elleni orosz harcot. Kérdeztem erről, és azt mondja, hogy az oroszok többségét nem érdekli! Azért ez fura...
13/16 anonim válasza:
Te is vadul támogatnád a háborút, ha az ellenkezője esetén egy-két napot bent kéne aludnod a helyi rendőrörs fűtetlen fogdájában.
14/16 anonim válasza:
Orosz lány ismerősöm mondta, hogy kb olyan szinten lebutították a társadalmat, főleg az Urálon túl, hogy félnek a nyugati pedofiloktól, a natotól, az ukrán náciktól, hogy nem érdekli őket egyre szegényednek el, csak az lmbtq ne legyen.
15/16 MolotovPunk válasza:
Dehogy támogatja, ha a történelmet is megnézzük köztudott a legtöbbet szenvedett nép az az orosz, szinte mindig olyan vezetői voltak, akik csak szívatták a népet. A Szovjetunió sem véletlenül hullott szét.
16/16 Nyerges Levente válasza:
Igen.
Putyin azt mondja a népének a propagandán keresztül hogy a NATO megtámadta Oroszországot.
Szóval a nép szerintem támogatja a háborút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!