Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogyan tellik a készenlétet...

Hogyan tellik a készenlétet adó Gripen pilóták egy napja? Nem túl uncsi ülni és várni a riasztást? Gondolom sok nincs . (laikus vagyok nem értek hozzá!)

Figyelt kérdés
Szóval azt szeretném kérdezni, persze amit nyilvánosan el lehet mondani, hogy tellik egy napjuk? ÉN bevallom laikusként tök uncsinak gondolom ezt a melót, mert gondolom sokat nem kell riasztásra menni. A maradék időbe mit csinálnak ? (a maradék napi szolgálati időbe mikor nincs riasztás) köszi mindenkinek!
márc. 3. 14:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#8 A drónt és egyéb berepülő azonosítatlan gépet nem a pilótáknak kell észre venni. Az égbolt hatalmas mégy egy ekkorka ország felett is. Erre vannak a radarok már amit a környezetvédők engedtek megépíteni. Azért van szükség erre a pár gépre hogy ha eszébe jutna pár rongyba tekert fejűnek eltéríteni egy utasszállítót akkor legyen idő reagálni mielőtt Paksra pottyan.
márc. 5. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Nem is kértem, hogy a pilóták vegyék észre. De minek vannak, ha nem tudják észrevenni és riasztani őket? Ez itt a nagy kérdés. Ott ülnek és lógatják a lábukat. Ha a radarhálózaton bukott el a dolog, akkor most nem Gripenneket kellene vennünk, hanem a radarhálózatot fejleszteni. Az egész semmit nem ér, ha nem vesszük észre a veszélyt.
márc. 5. 18:55
 13/13 A kérdező kommentje:
10 köszi én laikus vagyok, nem értek hozzá, valahol olvastam, hogy a kisdolgot mindenképp ki tudja üriteni a pilóta a gépen is... Ezt eltudom képzelni, hogy a nagyobbat próbálják kontrolálni, bár érdekes lehet mit ehet a pilóta hiszen gondolom tápanyagban gazdag étel kell, pont a terhelés miatt.
márc. 6. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!