Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy képesek kilőni az oroszok...

Hogy képesek kilőni az oroszok a szuper modern nyugati harckocsikat? Nem az lenne a lényeg hogy csúcstechnika miatt elhárítanak eltérítenek minden rakétát?

Figyelt kérdés
Mikor megy a rakéta vagy valami akkor elhárító eszközök letérítik a pályáról vagy mikor egy t 72 lő rájuk akkor az lepattan meg nem átütő találat szóval max ha lelábcolják a tankot akkor lehet megállítani. Vagy hogy van ez a valóságban? mert én a war thunder alapján meg pár infót hallva így gondolom.

2024. febr. 26. 05:39
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
69%
Van wc a harckocsiban? Ezt nem is tudtam. De vagány! De csak a Challengerben?
2024. febr. 26. 15:34
 22/38 Jeffrey Spender ***** válasza:
0%

Az M1, és az M1A1 Abrams, és a Leó 2A4-ig terjedő széria az a 115 milis ellen védett, vagyis a T-62-es ellen. Azonban itt jön a bökkenő, a T-64-estől kezdődő orosz harckocsik meg 125 milist használnak, tehát távolságfüggetlenül átütik őket.

Az M1A2 Abrams, és a Leó 2A5 azok már védettek a 125 milisek egy része ellen, azonban vannak olyan 125-ösök, melyek képesek nagy távolságon is súlyosan megrongálni őket.

Az RPG-29-es Vámpir, és a Kornyet azok meg korlátlanul fenyegetést jelentenek rájuk.

A Challenger 2-es teknőfrontja az homogén biliacél, csak a torony kapott kompozitot, támadásra nem a legalkalmasabb. És a tűzvezetése is rossz, az összehasonlító teszteken durván alulmarad a Leó 2-es, az Abrams, és a Leclerc ellen.

2024. febr. 26. 15:34
 23/38 PMC Wagner ***** válasza:
71%

"Van wc a harckocsiban? Ezt nem is tudtam. De vagány! De csak a Challengerben?"

A jelenleg rendszeresített tipusoknál tudtommal csak abban igen

2024. febr. 26. 18:00
 24/38 anonim ***** válasza:

"A jelenleg rendszeresített tipusoknál tudtommal csak abban igen"

És hogy jött az, hogy ebbe tesznek? Hosszabb bevetési időre tervezték ezeket a tankokat?

2024. febr. 26. 18:05
 25/38 anonim ***** válasza:

"és a tank repül mint a győzelmi zászló na így"

Azt tegyük hozzá,hogy ez az esetek nagy részében egyszerűen igaz.

Nem véletlenül vannak megvágva a találatot jelző videók sem. Hiszen a találat önmagában nem jelenti a tank végzetes sérülését. Adott esetben simán megy tovább, de minimum a legénység túléli.

2024. febr. 26. 18:14
 26/38 Jeffrey Spender ***** válasza:

Az Abrams-ben biztos nincs vécé. Nemhogy a Leó 2-esben sem.

Max annyit lehet tenni, hogy kívülre odafogatják a gyalásót meg a WC papírt, megállnak, kiszállnak, ás egy gödröt, elvégzi a dolgát, letisztálkodik, betemeti, és vissza a harckocsiba.

A nagy hatótávú vadászbombázóknál, ott is teljesen egyedülálló módon a Szu-34-es Fullback-nél van toalett a pilótafülke mögött.

2024. febr. 26. 18:18
 27/38 anonim ***** válasza:
75%

"Azt meg már az őszi szél hordja össze, hogy mit kezdenek a tankokból kiszálló emberek magukkal egyetlen egyéni lőfegyverrel a vállukon - ellenséges környezetben."

Normális hadseregben a tankok nem magányosan bóklásznak, hanem gyalogsággal és könnyű páncélosokkal együtt, így van aki tudják segíteni őket.

2024. febr. 26. 18:20
 28/38 Jeffrey Spender ***** válasza:

Miért lett lepontozva az, amit írtam az Abrams, és a Leó védettségéről ?

Mi a kivetnivaló benne ?

2024. febr. 26. 18:20
 29/38 anonim ***** válasza:
78%

"Miért lett lepontozva az, amit írtam az Abrams, és a Leó védettségéről ?

Mi a kivetnivaló benne ?"

Mert nem igazi wc-ről írtál. Igazi wc-t akar a nép, vagy legalább egy toitoit Azahriah-val.

Amúgy nem tudom. Én nem pontoztalak le, csak jöttem kínosan trollkodni.

2024. febr. 26. 18:31
 30/38 anonim ***** válasza:
56%
De az igazi wc-s téma tényleg érdekel, hogy a Challangernél miből kifolyólag gondolták azt, hogy erre szükség van.
2024. febr. 26. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!