Ha most 23 éves vagyok akkor mennyi esély van arra, hogy úgy éljem le az életemet, hogy nincs világháború?
Nyilván ha elüt holnap a kamion akkor azért több mint valószínű, hogy megúszom de számoljunk azzal, hogy megélem az átlagéletkort.
Ebben az esetben kb mennyi az esélye, hogy nyugalomban háborúmentesen élhetem le az életem?
Stumpf-Bíró Balázst és Gelencsér Andrást ajánlom ebben a témában. Mindketten kutatók, de más területen. Összesítve a kérdésedre a válasz:
- Nyugalomban biztosan NEM fogod tölteni az életed! Jobb ha felkészülsz, mert a mostani pazarló életmódunk egyszerűen nem fenntartható.
Szerintem a háborúk - ha lesznek - pont emiatt lesznek, de nem olyan II. világháborús formában, hogy hadat üzen mindenki mindenkinek. Inkább ilyen proxy háborúk formájában. Ilyenkor csak az ország jár pórul amelyiknek a földjén verekednek a "nagyok". Pl.: Ukrajna...
Egy izomból megvívott atomháborút esetleg túl lehet élni. De egyszer elfogy a kaja és rá fog unni a nőkre akiket magával vitt a bunkerbe és akkor fel kell jönni. És itt lesz a kipusztított természet radioaktív téllel. Kezdheti előröl az evolúciót az egysejtűekkel, ameddig tud magának még ennivalót vadászni és gyűjtögetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!