Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egyesek komolyan úgy gondolják...

Egyesek komolyan úgy gondolják, hogy manapság azért van ennyi homoszexuális, mert már nincs sorkatonaság?

Figyelt kérdés

Facebook-kommentekben, meg itt a GYK-n is olvastam már ilyeneket. Hogy mielőbb vissza kell vezetni a sorkatonaságot, mert hogy a mai tinédzser fiúk már majdhogynem menstruálnak. Meg valaki demonstrációból kipakolt magáról egy húszéveskori fotót, ahol a díszegyenruhájában feszít, mellé meg fotót egy mai húszéves nőies öltözködésű srácról. És még lehetne példákat sorolni.

Már maga a felvetés is röhejes és irracionális. Mindig is ekkora arányban voltak a melegek, csak régen nem merték ennyien felvállalni nyilvánosan. És ez nem csak Magyarországon van így. Ha az USA-t nézzük, ott már 1973-ban eltörölték a kötelező sorkatonaságot. Akkor ott mivel magyarázható, hogy csak 2000 után lett "ennyi meleg", és nem rögtön az eltörlés után?

De komolyan érdekelne, hogy a sorkatonaság egyes elgondolások szerint mégis milyen szerepet játszhatott abban, hogy valaki heteroszexuálissá váljon homo helyett?

(Én amúgy totál hetero 42/F vagyok, csak mostanában többször megütötte a fülemet ez a marhaság.)

jan. 11. 10:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A válaszom az ,hogy az idősebb generáció tényleg így gondolja.

Az oka talán az ,hogy az öltözködésünk illetve a kultúránk én szerintem tényleg elkezdett egy olyan irányba fordulni ,amit az idősebb generációt a melegekre emlékeztett.Pl:A hajfestés,körömfestés (már láttam normális beálítottságú fiút festett körömel rohangálni az utcán.)stb.

Ez az én véleményem.

jan. 16. 18:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként az idősebb generációban is vannak érdekes alakok ,akikre nem mondannám eleve azt sem ,hogy épeszűember nem hogy azt ,hogy hetero.
jan. 16. 18:15
 13/19 A kérdező kommentje:
11: De nemcsak Magyarországon öltözködnek így, hanem az USA-ban is, ahol már jóval régebb óta nincs sorkatonaság.
jan. 16. 18:20
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Bővítés:

És ez sajnos pont akkor történt(vagy nem sokkal) amikor a sorkatonaságot beszüntették.

Emiatt is alakulhatot ki bennük ez a vélemény.

Az ő vilgászemléletükben a sorkatonaság=férfiasságal.

Szóval ,ha nem vagy besorozott katona ,akkor nem vagy férfi vagy is meleg vagy.

jan. 16. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

11: De nemcsak Magyarországon öltözködnek így, hanem az USA-ban is, ahol már jóval régebb óta nincs sorkatonaság.

Az ő felfogásukban ők is azok.

Az USA-ban a fiataloknak annyival könnyeb ,mert ott az a generáció akik így gondolkodtak ,már kihaltak. Az USA-ban kb 60-70 évek óta nincs sorkatonaság.Mert a Hippik kiharcolták ,hogy ne legyen.

A hippikről tudni kell azt ,hogy virágos,cifra,szines ruhákban jártak.

Szóval ott már réges régen kihalt ez a világszemlélet.

jan. 16. 18:27
 16/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meleg kb. ugyanannyi lehet, csak régen többen titkolták. Amúgy a mai kamasz fiúk, fiatal férfiak inkább puhányabbak, mint a korábbi generációk. Elkényeztették őket. A sorkatonaságot azért se lehetne visszahozni, mert a többség nem is bírná.
jan. 16. 23:40
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Biztos vannak ilyenek de ez hülyeség. Az viszont igaz hogy most sokkal menőbbnek számít bevallani mint régen és már nincs következménye így többen merik vállalni, sőt van ahol előnyt is élveznek
márc. 8. 19:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te nem tudtad, hogy a homoszexualitás legfőbb ellenszere, ha százezrével kiirtjuk egy háborúban az elvileg heteroszexuális férfiakat?

Meg az is jót tesz a dolognak, ha húszassával összezárjuk a férfiakat, egyetlen nő nélkül, hónapokra, évekre, de úgy, hogy még a zuhanyzás is közös esemény legyen!

A katonaság és a tengerészet volt mindig is a homoszexualitás legfontosabb ellenszere, már a görögök óta! :)))))

júl. 15. 17:37
 19/19 A kérdező kommentje:
18: Igen, én is ezt írom az 5-ösömben.
júl. 16. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!