Egyesek komolyan úgy gondolják, hogy manapság azért van ennyi homoszexuális, mert már nincs sorkatonaság?
Facebook-kommentekben, meg itt a GYK-n is olvastam már ilyeneket. Hogy mielőbb vissza kell vezetni a sorkatonaságot, mert hogy a mai tinédzser fiúk már majdhogynem menstruálnak. Meg valaki demonstrációból kipakolt magáról egy húszéveskori fotót, ahol a díszegyenruhájában feszít, mellé meg fotót egy mai húszéves nőies öltözködésű srácról. És még lehetne példákat sorolni.
Már maga a felvetés is röhejes és irracionális. Mindig is ekkora arányban voltak a melegek, csak régen nem merték ennyien felvállalni nyilvánosan. És ez nem csak Magyarországon van így. Ha az USA-t nézzük, ott már 1973-ban eltörölték a kötelező sorkatonaságot. Akkor ott mivel magyarázható, hogy csak 2000 után lett "ennyi meleg", és nem rögtön az eltörlés után?
De komolyan érdekelne, hogy a sorkatonaság egyes elgondolások szerint mégis milyen szerepet játszhatott abban, hogy valaki heteroszexuálissá váljon homo helyett?
(Én amúgy totál hetero 42/F vagyok, csak mostanában többször megütötte a fülemet ez a marhaság.)
A válaszom az ,hogy az idősebb generáció tényleg így gondolja.
Az oka talán az ,hogy az öltözködésünk illetve a kultúránk én szerintem tényleg elkezdett egy olyan irányba fordulni ,amit az idősebb generációt a melegekre emlékeztett.Pl:A hajfestés,körömfestés (már láttam normális beálítottságú fiút festett körömel rohangálni az utcán.)stb.
Ez az én véleményem.
Bővítés:
És ez sajnos pont akkor történt(vagy nem sokkal) amikor a sorkatonaságot beszüntették.
Emiatt is alakulhatot ki bennük ez a vélemény.
Az ő vilgászemléletükben a sorkatonaság=férfiasságal.
Szóval ,ha nem vagy besorozott katona ,akkor nem vagy férfi vagy is meleg vagy.
11: De nemcsak Magyarországon öltözködnek így, hanem az USA-ban is, ahol már jóval régebb óta nincs sorkatonaság.
Az ő felfogásukban ők is azok.
Az USA-ban a fiataloknak annyival könnyeb ,mert ott az a generáció akik így gondolkodtak ,már kihaltak. Az USA-ban kb 60-70 évek óta nincs sorkatonaság.Mert a Hippik kiharcolták ,hogy ne legyen.
A hippikről tudni kell azt ,hogy virágos,cifra,szines ruhákban jártak.
Szóval ott már réges régen kihalt ez a világszemlélet.
Kérdező, te nem tudtad, hogy a homoszexualitás legfőbb ellenszere, ha százezrével kiirtjuk egy háborúban az elvileg heteroszexuális férfiakat?
Meg az is jót tesz a dolognak, ha húszassával összezárjuk a férfiakat, egyetlen nő nélkül, hónapokra, évekre, de úgy, hogy még a zuhanyzás is közös esemény legyen!
A katonaság és a tengerészet volt mindig is a homoszexualitás legfontosabb ellenszere, már a görögök óta! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!