Szerintetek meg lehet érteni azoknak az embereknek a motivációját, akik visszavezetnék a kötelező sorkatonaságot?
Figyelt kérdés
Mindegy milyen indokkal, az ő szempontjuk szerint a sorkatonaságnak most is van létjogosultsága. Te személy szerint elfogadod ezeknek az embereknek az indokait? Az egyértelműség kedvéért: nem az most a kérdés, hogy egyetértesz-e velük vagy nem, hanem hogy el tudod-e fogadni, hogy ők valamiért ezt az intézményt hasznosnak gondolják.jan. 10. 18:53
31/33 A kérdező kommentje:
26-os vagy 27-es, idiótákat nem kérdeztem, az ő véleményük nem érdekel
jan. 27. 12:17
32/33 anonim válasza:
Engem csak az bosszant hogy általában azok követelik vissza a sorkatonaságot akiket ez a kérdés egyáltalán nem érint már. Vagy bőven a nyugdíjkorhatár felett állnak, vagy a nők ami szintén a kérdésben való érintetlenséget jelenti. A "nekem szar volt szóval legyen a mai fiataloknak is" elv nem érv a sorkatonaság mellett. Az hogy 1 hónapra vagy 2 hétre behívnának és mondjuk megtanítanák a lakosság nagy részét a fegyverhasználatra azt nem feltétlenül ellenezném. (nem is támogatnám) Nade hogy évekig üldögéljenek a fiatalok a laktanyába úgy hogy semmit se csinálnak az egyszerű idő és pénz pocsékolás, amellett hogy nincs is nagy jelentősége és harcértéke a képzetlen sorkatonai haderőnek. (nem beszélve a motiváció és morál teljes hiányáról)
33/33 A kérdező kommentje:
Most is teljesen ugyanaz lenne, mint a komcsi Néphadseregben, semmit nem változott az emberek mentalitása, pozitívan biztosan nem, tehát teljesen jogos az, hogy csak az legyen katona, aki ezt hivatásszerűen gyakorolja, teljesen fölösleges, indokolatlan és értelmetlen lenne tömegeket rászabadítani a katonaságra
febr. 7. 16:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!