Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hol láthatnék normális videóka...

Hol láthatnék normális videókat az ukrán-orosz háborúról?

Figyelt kérdés

Olyan videók érdekelnének, ahol katonák filmeznek akció közben. A youtube nem jó, túl puhány videókat enged csak felrakni. Állandóan csak azt látni, hogy lőnek valamire, de hogy mire az jó kérdés. Csak a bokrokat / fákat darálják vaktában.

Életszerű, háborús videókra vagyok kíváncsi.

2024. jan. 6. 20:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Gore oldalakon lehetnek videók. Mert elég sok durva halál van, gyakoriak a drónfelvételek is.
2024. jan. 6. 23:05
 12/21 A kérdező kommentje:

"Azt tudni ki-ki volt?

Oroszok ukránok?"

Oroszok támadtak. 2 ukrán katona halt meg.

Az első által linkelt csatornáról egy még durvább videó/montázs: https://www.youtube.com/watch?v=Ht37pyw7MOY

2024. jan. 6. 23:06
 13/21 PMC Wagner ***** válasza:

"Azt tudni ki-ki volt?

Oroszok ukránok?"

Az árokban fekvők ukránok. Sárga karszalagot ők használják. Az oroszok fehéret használnak (pont az ellenség/barát megkülömböztetés miatt használják mert a modern egyenruhák annyira hasonlóak )

2024. jan. 6. 23:11
 14/21 A kérdező kommentje:

Igen, ismerem a gore oldalakat, de néha már nekem is túl durva dolgokat mutatnak.

Legutóbb azt láttam, hogy iszlám terroristák élve elégetnek 2 láncra vert foglyot. És ezt filmeseket megszégyenítő minőségben vették videóra.

Meg lassú lefejezések, életlen késsel... ezeket meg se bírtam már nézni.

2024. jan. 6. 23:13
 15/21 PMC Wagner ***** válasza:
#14 Nekem a legutolsó ilyesmi az a gázai kórházat ért támadásról van. Na az a pár képsor amit a tv ben mutattak annak van egy jó órás teljes változata fent. De nem ajánlom hogy utána keress, sajnos az áldozatok javarészt gyerekek megcsonkított holtesteik és haldoklók, de valami rengeteg
2024. jan. 6. 23:18
 16/21 anonim ***** válasza:
8%

Nekem ez az egyik kedvencem.

(előtte https) ://www.livegore.com/436843/russians-assaulting-position-killing-ukrainian-stabbing?show=436843#q436843

Az első videóban nagyon rendes volt az orosz, hogy felajánlotta a fogságot, a saját életét kockáztatva. Ilyenkor pillanatok döntenek, egy pillanat alatt elsülhet egy fegyver. Ezért lőtte le őket, az egyik nem adta át a fegyverét, a másik egy pillanatra felé fordította a sajátját, ez bőven elég, hogy lelőjje őket, különben ő halhat meg. Elég ostobák voltak az ukrán soviniszták. Egyébként az is érthető, hogy mindenkit lelőnek, aki pár másodperce még rájuk lőtt. Főleg, hogy soviniszta ukránokról van szó, akik népirtást támogatnak.

2024. jan. 6. 23:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem hogy ki ki volt.

Köszi a válaszokat... De akkor ez igen szomorú.

Reméltem hogy az ukránok lövik az oroszokat, erre fordítva.

2024. jan. 6. 23:33
 18/21 anonim ***** válasza:
21%
17, a szomorú az, mikor oroszok halnak meg. Ők a sajátjaikért harcolnak. Az ukránok azért, hogy elnyomhassák az oroszokat továbbra is és a kiválasztott Zelenszkijért, akinek csak békét kellett volna kötnie már az elején. Most ugyanott tartunk 2 évvel később, sőt még rosszabb, de meghalt félmillió ember.
2024. jan. 6. 23:36
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

Nem gyakorizok túl gyakran, és a napi politikát sem követem napi szinten, de bakker 18....ezen a válaszom most kinyílt a szám.

Hogy te, magyar emberként az agresszor diktatúra párti oroszokat sajnálod 😮

Magyarország múltja tekintetében ez gyakorlatilag hazaárulás.

Hogy a fenébe nem törölnek és tiltananak innen téged azonnal?

2024. jan. 7. 00:34
 20/21 PMC Wagner ***** válasza:
66%

Mindkét ország elég diktatorikus.

"Magyarország múltja tekintetében ez gyakorlatilag hazaárulás"

A múltunknak semmi köze a mai oroszországhoz.

A szovjetúniónak meg ukrajna is része volt. Sőt lehetne jobban bontogatni mert Hruscov is ukrán származású volt stb. de teljesen felesleges ilyenen cirkuszolni.

És mielőtt nekem ugrasz olyanért amit nem írtam. NEM legitimizálom az orosz agressziót. Viszont érdemes megérteni a dolgokat. Ukrajna mindent megtett hogy ez legyen belőle azzal hogy a nato felé húzott. Egyszerűen orosz érdekszféra az ország nem csinálhat ilyet egy olyan ország ami egy nagyhatalom szomszédja ez van elkell fogadni.

Egyébként az USA ugyan ezt csinálja. Szerinted mi lenne mexikóval vagy kanadával ha eszükbe jutna ilyesmi? Lásd példának Kubát azt mai napig büntetik holott vagy 30 éve semmi köze a ruszkikhoz

2024. jan. 7. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!