Miauvau kérdése:
Friss honvédtisztként területvédelmi zászlóaljnál dolgozni?
Figyelt kérdés
Még messze van mire végzek a sulival, de arra jöttem rá, hogy nagyon szívesen dolgoznék területvédelmi tartalékos zászlóaljnál akár mint kiképzőtiszt. Voltam én is tartalékos és hát na… tudom hogy mennek ott a dolgok:)
Ezért is gondoltam arra hogy jó lenne a seregen belül olyan helyre menni ahol nagy eredményeket és változásokat lehet elérni.
Karrier szempontjából azonban kicsit aggaszt, nem rekednék meg nagyon egy szinten? Nem lehetetlenitenének el szakmailag csak azért mert változást akarok?
2023. dec. 24. 00:17
1/2 anonim válasza:
"Nem lehetetlenitenének el szakmailag csak azért mert változást akarok?"
Ha olyan változást akarsz majd, amit a főni is, akkor nem.
2/2 anonim válasza:
Ahol egy miniszter ébredhet úgy egyik napról a másikra, hogy az általa éjjel megálmodott szempontok alapján ki kell szórni tömegesen embereket az irányítása alá rendelt szervezetből, teljesen mindegy, hogy miről álmodozol, mert mindenre is számíthatsz a stabil életpályán kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!