Ha kirúgnák Magyarországot a NATO-ból és az EU-ból az állandó akadékoskodások miatt és utána megtámadna Ukrajna minket miközben Oroszországgal is harcol képes lenne a Honvédség megvédeni az országot?
"Az EU-nak pedig az olcsó rabszolgákra és a selejtes nyugati termékek felvevőpiacára van szüksége."
Te félreérted a helyzetet. Nem selejtesek azok a temékek. A gyártók az eltérő vásárlói igényekre és szokásokra reagálnak. Ezért más az azonos néven forgalmazott termékek összetétele nyugaton és a keleti végeken.
#13 Te érted félre, vagy benyaltad a propagandát.
Én is kóstoltam és a kint kapható azonos termék jobban ízlett. Én nem hiszem el a multik meséjét miszerint azért más az íze és az összetétele mert a keleteurópaiaknak más az ízvilága. A kinti mosóporból miért kell feleannyi? A kinti persil miért illatosabb? Bizonyára ezek is a más ízvilág miatt tartalmaznak feleannyi hatóanyagot :)
#14 #15
Ez nem az én véleményem hanem az egyik mocsok multi válasza volt amikor megkérdezték miért van kevesebb almasűrítmény a keleti piacra gyártott cirder-ben vagy miért kevesebb a mogyoró a csokiban.
Brüsszelben persze elfogadták a választ. Tessék megnézni milyen figyelmesek a multik.
A Nébih meg nem takarítta le a polcokról ezt a moslék hulladékot.
Gyerekek majd akkor tárgyalunk ha ugyanazt hozzátok ide mint amit párizsban és Münchenben árultok.
-senkire nem szavaztam már évek óta mivel egyik oldal sem tudott meggyőző programot felmutatni (az nem program hogy a másik rosszabb lenne)
-mindkét oldal kiszolgálja a multikat mivel belőlük él az ország.
-nem a multikkal van a gond hanem a szabályozással, az meg a kormányoldal felelőssége. Ha egy kicsit belegondolsz fizetik a rájuk kivetett kiskereskedelmi sarcot, ezért cserébe elvárhatják hogy ne baszo@assák őket. És végeredményben mi vagyunk a hülyék mivel az extraprofit adó is beépül az árakba, kvázi mi fizetjük csak a gaz multi szedi be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!