Mit tennél, ha kitörne a háború Magyarországon? Hova menekülnétek?
Figyelt kérdés
Én biztos harcolnék, csak nem lenne mivel mert nincs fegyverem, igy tuti öngyilkos lennék.2023. nov. 18. 00:47
1/25 anonim válasza:
Valószínűleg kapnál fegyvert, azzal harcolhatnál.
2/25 anonim válasza:
Ha nekem fegyvert adnának a kezembe, mennék az ellenség felé azonnal .... a miniszterelnöki hivatal és a köztársasági elnöki rezidencia felé.
4/25 anonim válasza:
Én akarok lenni Orbán Viktor leghűségesebb katonája. Amikor már az ellenség közeledik a Karmelita Kolostor alatt elhelyezkedő Führer bunkerhez, a főnök véget vet életének. Az én feladatom lesz egy bomba tölcsérben elégetni a testét, hogy ne kerüljön a jenkik kezébe. Még a végén meggyaláznák a globalista lipsik.
5/25 anonim válasza:
#2: Gratulálok! A kommented hűen tükrözi az ellenzék mentális állapotát. Alapestben a hozzád hasonlók a TEK látókörébe kerülnek, de mivel te beszámíthatatlan vagy és ebből kifolyólag nem kaphatsz fegyvert a kezedbe, így szabadon élheted tovább a csendes őrültek szürke hétköznapjait. :)
6/25 A kérdező kommentje:
#1 Kitől kapnék fegyvert?
#4 Ne gondold, hogy a miniszterelnök miatt, felőlem kinyírhassák, mert minden az ő hibája, nincs fejlett katonaság, kevés fizetés, nincsenek fejlett felszerelések.
Ez mellett a családom miatt küzdenék az ellenségekkel, főleg a gyerekekért.
2023. nov. 18. 01:16
7/25 anonim válasza:
Nincs az az orosz katona, aki nagyobb ellensége lenne a magyar népnek, mint Orbán Viktor.
8/25 A kérdező kommentje:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval, őt kellene végre kinyírni, vagy lecserélni.
2023. nov. 18. 01:23
9/25 anonim válasza:
#8: Az előbb még öngyilkos akartál lenni, most meg Orbánt akarod kinyírni? Erősen hullámzó a hangulatod. Szerintem, keresd fel a ketteskét (tudod, a csendes őrültet), aztán vitassátok meg közösen, hol csesztétek el az életeteket. Csak ha lehet, mindezt ne a nyilvánosság előtt tegyétek, mert az ellenzéknek a hozzátok hasonló zakkantakon kívül is van elég baja... :D
10/25 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy én akarom megölni, megérdemli a halált mert minden az ő hibája és örülnék ha valaki megölné. Azt javaslom tanulj meg értelmezni, mert az írásod alapján nagyon tudatlan vagy,kis butus. Csak óvatosan nehogy bajod essen!
2023. nov. 18. 01:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!