Mi a véleményetek erről a hírről? Igaz lehet? Lehetséges, hogy az említett zsoldos magyar származású?
Egy zsidósághoz köthető fórúmon olvastam ezt az információt:
,,Több palesztin forrás is említ egy izraeli zsoldost aki meztelenül, emberi ürülékkel bekenve számtalan Hamász katonát ölt meg egy törött vodkásüveggel. Jellegzetes "óóóaaarrrghhhhhhh" csatakiáltása már minden palesztin katonában halálfélelmet kelt. A helyiek szerint a bevetéseinek helyszínét üres frontinos dobozokkal jelöli meg, ezzel elrettentve az ellenségeit."
És ha írták akkor csak igaz lehet, mi? :D
Komolyan nem érted, hogy kamu az egész? Broni meg a Kijev szelleme nem létezik.
Én csak azt kérdezem:
- Ha meztelenül, kakival bekenve harcol, melyik zsebében tartja a frontinos dobozokat?
(XD) Trilli-tralla-trolloló
#5 De azt írták hogy palesztin forrásokból származnak a hírek. A palesztinok miért találnának ki olyat, hogy egy ilyen zsoldos gyilkolja a katonáikat? Szóval ha tényleg a palesztinoktól van az információ akkor lehet hogy igaz.
#6 #7 Lehet hogy csak ruha nincs rajta, és pl:. valamilyen hátizsákban hordjai a fegyvereit mega a frontinos dobozokat.
Meg ez is ugyanolyan mint Isten: amíg nincs bizonyíték arra hogy nem létezik, addig nem lehet kijelenteni hogy nincs. Ráadásul Broni létezéséről írtak is. Szóval szerintem van esély a létezésére, de nem biztos (én inkább a létezésére hajlok). Meg az is lehet, hogy az ürülékes dolgot csak a palesztin propaganda találta ki, hogy ezzel hamis dolgokat terjesszenek Broniról.
"meztelenül, emberi ürülékkel bekenve számtalan Hamász katonát ölt meg egy törött vodkásüveggel"
Igaz hogy az IDF nem alkalmaz zsoldosokat, de egy ilyen kivalo kaliberu katonanal valoszinu hogy kivetelt tett :)
"üres frontinos dobozt hagy hátra" azak_rva.
Jót röhögtem.
Kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!