Mit kell tudni egy villágháborúrol/ háboruról?
Figyelt kérdés
Hany evesen sorozhatnak be valakit?
Ha besoroznak egy fiatalt mit kell neki csinalni ( fegyverrel lonie kell e)
Ilyesmikre lennek kivancsi
2023. okt. 21. 18:48
11/30 A kérdező kommentje:
De en ugy ertem hogy kotelezoen bekel mened vagy bortonbe mesz. Vagy olyan nincs?
2023. okt. 21. 21:22
12/30 anonim válasza:
Annyit kell tudni, hogy remek móka. Belezhetsz embereket amiért máskor lecsuknának. Igazán élvezetes.
13/30 anonim válasza:
+De en ugy ertem hogy kotelezoen bekel mened vagy bortonbe mesz. Vagy olyan nincs?"
Természetesen nincs. Ha nem jelensz meg tarkón lőnek. Mért gondolod, hogy bárki téged etetni fog hadiállapotban?
14/30 anonim válasza:
Olyankor egyszerűen nincs börtön, ezt felejtsd is el szerintem. Egy féle büntetés van csak.
15/30 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom
2023. okt. 21. 21:44
16/30 anonim válasza:
12
+ kibeleznek tégedis!
14
Igen ez múlt évszázadban volt max (kivéve barbár ukrajna! )
Kérdező, van böri az unióban döntsd el az vagy halál vár rád!
17/30 anonim válasza:
"Azt mondom, ha bevonulsz és nagy eséllyel meghalsz"
Messze nem olyan nagy az az esély. A modern hadviselésben a legtöbb esetben elég magas a túlélők aránya.
18/30 A kérdező kommentje:
Ertem kkszonom
2023. okt. 21. 22:48
19/30 A kérdező kommentje:
*koszonom
2023. okt. 21. 22:48
20/30 anonim válasza:
A világháborúról azt kell tudni, hogy ha az kitör akkor mind megyünk a levesbe. Van egy mondás ami szerint nem tudni mivel és mikor fogják a 3. Vh-t vívni, de az biztos hogy a 5.-et már csak kőbaltákkal. A 3. Vh-ban jönnének azok a bazi nagy villanások.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!