Mennyire erős az Iráni hadsereg és a szovetsegesei egyutt? Ha mindent harcbadob ameg 100e izraeli katona le van kötve Gazaban lehet esélye győzni?
Az Irán rezsim eltiprásáert az usa is beszállna...izrael mellett.
Ezért fosik irán a jelenlegi szitu miatt.
Nem tudna elszigetelni ezzel arra akartam kijukadni amúgy szerintem egy ilyen globális szembenállás esetén biztos megosztanak a felszerelést és technikát.
Oroszok érdeke hogy usa belevigye egy ilyen háborúba és akor Ukrajnából a közel keletre fordítsa figyelmet és eroforrasait .
Amúgy most néztem tévedtem 87 milliós orszag!! Ezt nem gondoltam.
Lehet, hogy a jóval nagyobb Irán szárazföldi erőkkel lenyomná Izraelt, csak éppen nem lenne már hova hazamenniük, mert az USA rommá lőné az országukat.
Arról ne is beszéljünk, hogy Izraelnek vannak atomfegyveri, és miért ne használná őket, ha a létezése forog veszélyben...
Izraeli szélső jobbos politikusok közül valaki említette hogy atomot kéne dobni Gazara porig egetni es katonai veszteség se lenne.
De az a baj aki elsőnek fogja újra ledobni az atomot az ellen osszezar a világ.
Am valóban.
A vilag mediában az él jelenleg hogy irán egy vallasi fanatikus stb rezsim.
-az hogy az ott élők 80%a nem ilyen, a világ nem tudja-
Tehát ha atomcsapással eltörölnék ha emberkedni mer izrael ellen...
Igazából a világon senkit se érdekelne.
Vagy ha igen.
Akkor mindenki helyeselné a vallasi fanatikusok atomcsapását.
Utána marcsak egy fegyver lenne az atom a sok közül. Mindenki akarna és ugyan úgy használnak mint a sima bombakat .
Nem kéne precíziós rakéta többet rateszel egy atomot a sima rakétákra 500 m simán tévedhetsz meg úgyis elpusztítja a celt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!