Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Elképzelhető, hogy Izrael...

Elképzelhető, hogy Izrael atomot vet be?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez elképzelhető?
2023. okt. 14. 14:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintünk nem.
2023. okt. 14. 15:04
 2/26 anonim ***** válasza:
66%

ja, a saját országában

Nem annyira hülyék ők mint pl a fidesz szavazói, gondolom a kérdező is az:D

2023. okt. 14. 15:07
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hiszen köztudott tény, hogy a zsidók immunisak a radioaktivitásra. Nyugodtan dobhatja Gázára is az atomot, hiszen az izraeli határ több, mint 600 méterre van. Az biztonságos távolság.
2023. okt. 14. 15:10
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű.
2023. okt. 14. 15:15
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. okt. 14. 15:17
 6/26 anonim ***** válasza:
16%
Nem, de csak azért nem, mert nekik kell a palesztinok hazája. Ha a Föld másik felén lenne bajuk valakikkel, szemrebbenés nélkül ledobnák rájuk az atomot. A gójok élete nekik nem számít.
2023. okt. 14. 15:19
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmi hasznuk nem származna belőle a palesztinok ellen. Hagyományos fegyverekkel is le tudják dózerolni Gázát.
2023. okt. 14. 15:29
 8/26 anonim ***** válasza:
21%
Remélem őket is ledózerolják. A sok bünükért.
2023. okt. 14. 15:33
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

7!

Valóban bunkó és gusztustalan dolog más vallású embereket és jelképeiket köpdösni, ez tény!

Viszont azt ne felejtsük el, hogy a muszlimok még nem leköpnek azért, mert más vallású vagy, hanem kivégeznek... Mennyivel jobb!

2023. okt. 14. 15:56
 10/26 anonim ***** válasza:

"Nem véletlen utálják őket , szinte mindenhol."

Én laktam Nyugaton éveket, szinte kizárólag ott élő muzulmánoktól hallottam antiszemita megjegyzéseket, a fehér nyugati emberektől nem. Tőlük inkább muszlim ellenességet tapasztaltam.

Mostanában rengeteg időt töltök közösségi média felületeken, beleértve cset oldalakat, kivétel nélkül magyarok és muzulmánok éltették Palesztinát azokban az üzenetekben amit kaptam. Senki más.

A többi üzenet mind Izrael párti volt, nem csak fehér nyugatiaktól jött ez, hanem amerikai feketéktől, rengeteg orosztól akiknek szintén töke kivan a saját muszlimjaikkal, ukránoktól, rakás indiai irt rám hogy hajrá Izrael, sok iráni is hogy gyűlölik a kormányukat (és az arabokat) és remélik az ajtollah belebukik ebbe. Volt hogy bevallottan nácik írtak rám, hogy remélik Izrael nyerni fog, őrület mi? :D

Igazából ha kivesszük a muzulmán véleményeket a világ elsöprően Izrael párti ebben a kérdésben.

Magyarország egy nagyon sajátos ország, antiszemitizmus tekintetében teljesen olyan mint az arab országok, ha Magyarországot kicsit kivágjuk az EU térképekről, minden más európai nemzet elsöprően a zsidók mellett foglal állást. Magyarország azért sok minden tekintetében kilóg Európából és nem csak Orbán miatt.

Tehát nem utálnak minket mindenhol, titeket muszlimokat utálnak. Olyat még soha nem láttam hogy egy nem muszlim pozitívan vélekedett volna a muszlimokról. Igazából ha kiteszem a lábam Magyarországról, szinte teljesen megszűnik az antiszemitizmus körülöttem.

2023. okt. 14. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!