Csak én nem értem az arabok felfogását?
Itt most valójában 2 dolog csípi a szemem:
1. Európa nagyvárosaiban (de pl. Ausztráliában is) az arabok önfeledten ünnepelték, amikor a Hamas legyilkolászott több 100 ártatlan embert. Hát ez normális?? Az arabok a válaszcsapások után mindig sírnak, hogy bezzeg náluk is ártatlanok halnak meg, de ezek a zsidók halálán ünneplőket miért nem lehetett egyből kitoloncolni? Kamerafelvételek alapján én biztos kizavartam volna őket az adott országból. Mondhatom szép, hogy otthon terroristáskodnak, Európa demokráciáját és jóléti rendszerét kihasználva itt meg fesztiváloznak mások halálán. Ha Izrael szétlövi Gázát pár nap múlva, és én mennék el Szíriába vagy Libanonba izraeli zászlót lengetni, akkor én hogy végezném?
2. Szembejön a facen a videó, ahogy a bebugyolált fejű arab nő siránkozik, hogy el kell menniük otthonról (Gáza), se ennivaló, se internet!!, se gyógyszer. Hát ha olyan fanatikusak, akkor saját magukért miért nem tudnak meghalni? Hogy kipucolják a saját területükről a hamas-t? Azért nem hajlandók meghalni? Csak öngyilkos merénylősdit játszani? Ne mondja senki, hogy ha lenne rá igény, akkor ne tudnának egy normális garnitúrát maguknak vezetőségnek és ne tudnák elzavarni a terrositákat.
Jelezném neked, hogy van bőven olyan konfliktus, amikhez semmi közük nincs a zsidóknak, mégis az arabok / muszlimok ugyanolyan elvakultsággal / vak gyűlölettel ölik egymást, mint amit leműveltek múlt szombaton a zsidók ellen ...
Ez van, a libernyákok, fene nagy píszi menekültpolitikájával "sikerült" a vallási, etnikai fanatizmust importálnunk Európa szívébe. Eddig csak a TV-ből láttuk, most saját bőrünkön érezhetjük.
Nem véletlen, hogy a jelzőlámpa koalíció akkorát zakózott a németeknél. Most már az átlagpolgár is egyre jobban a bőrén érzi mekkora elb.szott világhoz vezet a liberalizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!