Milyen páncélozott harcjárművekkel látnátok el a Magyar Honvédség közepes lövészzászlóaljait?
Figyelt kérdés
Én listám: Patria 8x8-Gidrán 4x4-Nomád 4x4.2023. okt. 11. 22:44
11/11 A kérdező kommentje:
10# Lynx fenntartási költségei és beszerzési költségei miatt szerintem nem tudunk eleget beszerezni, fenntartani. Itt inkább a fenntartással lennének gondjaink.
Pandur remek választás. Én a Pátriát támogatom az elterjedtsége miatt. Te miért választanád a Pandurt?
Leopard2A7 ugyan az a gond velük mint a Lynxel. Nem tudnánk eleget venni és azokat megfelelően fentartani.
A páncélozott harcjárművek kiválasztása és felszerelése szerintem szinte csak politika és kenőpénz kérdése.
2023. okt. 13. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!