Melyik félnek lehet igaza? Izrael vagy Palesztina?
Ez tipikusan az a háború, hogy egyik félt sem tudom sajnálni.
Palesztina :terrorista sz@rok hadd hulljanak nem kár értük.
Izraelt pedig azért nem mert hosszú hosszú éveken át sanyargatták békésen elő palesztinokat.
Szerintem azt ők sem hitték el, hogy következmény nélkül maradhat.
20, lehet, de szerencsére itt nincsenek muszlimok. És amúgy terroristák sem nagyon lennének Amerika és Izrael áldásos tevékenysége nélkül. A szörnyű Iszlám Államot pl. nekik köszönheti a világ, és Izraelben kórházban kezelgették is azokat a terroristákat, és az ellenük fellépő szíreket lőtték.
Viszont ott az arabok vannak otthon, a zsidók pedig közönséges betolakodók. Ellopták mások életterét, majd táborokba zárták azokat. Ha kedvük szottyan, lelőnek egyet. Amúgy az egész társadalom katonákból áll és támogatja a rendszert. Nem találsz ott ártatlant.
21# Nem tudom te hogy lehetsz ennyire nyomorult módon sötét. Nincs Izraelben ártatlan? Gondolom egy 10 éves kislány is veterán muszlim gyilkos igaz? Ha a butaság fájna te ordítanál. Az a szerencséd hogy nincs itt muszlim nagy számban egy kettőre kutyába tenne és elmagyarázná hogy a te házad miért az ő háza valójában.
Az arabok nincsenek otthon, a zsidók ott élnek folyamatosan az elmúlt 3500 évben, Izraelben egyáltalán nem minden zsidó új telepes. Már a 19. században Jeruzsálem zsidó többségű volt, az oszmán korban is éltek ott zsidók, a keresztes hadjáratok idején is. Az arabok a középkori arab terjeszkedés után jelentek meg Júdeában nagy számban mint migránsok. Arábiából a kivándorlást az is ösztönözte hogy Bagdad, Egyiptom, Damaszkusz, Júdea sokkal gazdagabb terület volt mint Arábia.
Az izraeli kórházakban egyáltalán nem kezelgettek ISIS terroristákat, az ISIS a zsidókat sokkal inkább ellenségnek tekintette mint bárki mást. Ha nyernek betörtek volna Izraelbe is gyilkolni.
Izrael egy jogállam, nincs olyan hogyha kedved szottyan nekiállsz gyilkolni szórakozásból. Ilyen a környező arab államokban van, akik már jórészt megölték vagy elüldözték nem csak a zsidókat, hanem a keresztényet is. Ezt az aljas hazudozást amit leművel némelyik, ezt a terrorizmus pártolását börtönnel büntetném de komolyan.
Szerintem ülj le, és kezdj el olvasni történelmet. 3500 évre visszamenőleg javaslom. Talán sikerül megértened, hogy mi történt. Már ha nem vagy te is olyan, aki “nem hiszi” a leírtakat.
Szerintem vegyük fel a Natoba és az Euba a palesztinokat.
Most!!
Nincs egyiknek sem igaza. Meg kéne felezni azt a kib@szott Gázai övezetet, egyik fele enyém-másik fele tied alapon. Kész. Erre az Izraelek sem hajlandók sem az arabok. Egyik kutya másik eb, ahogy valaki már írta.
Ja, és azt is lássuk meg hogy európa muszlimokkal való elárasztását igazábó a zsidók csinálták/csinálják. Szóval nem sajnálom egyiket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!