Most egy háborúban a katonák ész nélkül össze vissza lövöldöznek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok troll, meg hülye sem, jelenleg is tanulok, de most láttam egy videót, hogy Izraelben össze vissza lövöldöztek a katonák. Számomra ez hihetetlen.2023. okt. 7. 22:23
1/12 anonim válasza:
Belehetett volna linkelni a videót. Így, hogy nem látjuk a videót, mit kéne mondani?
2/12 anonim válasza:
Be is tudnád linkelni azt a videót? Egy képzett katona nyilván nem fog összevissza lövöldözni, mert ki tudja kit talál el, az ilyeneket egy normális hadseregben a saját bajtársaik lövik inkább le, hogy ne öljön meg olyanokat, akiket nem kéne.
3/12 anonim válasza:
Baráti tűznek hívják a jelenséget.
4/12 anonim válasza:
3# vagyok. De előfordul.
Sztálingrád volt az egyik élő példája. Képzettség ide vagy oda.
Azóta fejlődött sokminden persze, de a városi harc kemény tud lenni.
6/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom belinkelni, mert el lapoztam, egyébként a Tik Tok tele van ilyen videókkal. Csak most akkor azt nem értem, hogy a katonák akkor kiket lőnek az utcán, mert amit láttam az utcai lövöldözés volt. És azt írja a kettes, hogy nehogy olyat lőjjön le, akit nem kéne, de hát véleményem szerint az utcán senkit nem kéne lelőni.
2023. okt. 7. 22:41
7/12 anonim válasza:
Ha éppen az utcán támad az ellenség, akkor nyilván azokat le kell lőni a sajátjaik vagy netalán civilek helyett, viszont mivel ez esetben valóban nehéz megkülönböztetni, hogy vajon ki kicsoda. Ellenség? Ki tudja.
8/12 anonim válasza:
Utcai lövöldözős videó nagyon sok van. A Hamasz gyűjtögette az embereket. De itt sem szó szerinti össze-vissza lövöldözésről van szó, hanem az autókra lőttek, vagy a házakra. Rengeteg bejelentés volt délelőtt, hogy belőnek az ablakon, és megpróbálnak bejutni a házakba. Megpróbálta magát a civil lakosság elbarikádozni. Nyilván amikor a forgalomra lőnek, az rosszabb. ott annyit látsz, ha látod az eredményét, hogy az autó lemegy az útról, aztán addig megy, amíg valami meg nem fogja.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, most kicsit utánanéztem, ezek másabbak mint mi, sokkal kegyetlenebbek. Állítólag a gyerekek holttesteit vonultatták fel az utcákon, akiket ugye a háborúban öltek meg.
2023. okt. 7. 22:58
10/12 anonim válasza:
Nem, nem összevissza megy a lövöldözés, - persze az egy másik lemez, hogy az arab világban szokás sorozatlövő fegyverekkel az égbe lövöldözni "ünneplés" fedőnéven.
A fegyver egy eszköz, amely az élőerő leküzdésére, harcképtelenné tételére, az ellenséged elérendő céljainak megakadályozására való. A látszólag vak lövöldözés - a példa kedvéért - szolgálhatja azt a célt is, hogy az ellened harcoló fél ne tudjon kedvezőbb harcpozíciót felvenni, - elzárod a "vakon lövöldözéssel" attól a lehetőségtől, hogy kedvezőbb oltalmat találjon bármilyen tereptárgy felhasználása által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!