Ukrajnát kezdik cserben hagyni a szövetségesek, a támogatók?
Ugye a lengyeleket elveszítették. Lengyelországba utazott Volodimir Zelenszkij a lengyel elnök viszont nem találkozott vele... ez sokat mondó. Nem akar már békülni Mateusz Morawiecki.
Az USA is visszább vett a támogatásokból. Az Északi Áramlat felrobbantását is az ukránokra akarja fogni. Jönnek a választások jenki földön is, és ez a háború nem éppen hozza a szavazatokat.
Mi lesz így Ukrajnával, ha teljesen leválik a nyugat csecséről?
Ez inkább a ti esetetekben igaz, akik gyermeki szemekkel várják az orosz győzelmet és a Szovjetunió újraalakulását.
Én relista vagyok, nem vágyálmokat kergetek, nem érdekel egyik szláv fél sem. Tőlem nyugodtan gyilkolhatják egymást, de egyértelmű hogy Oroszország győzni fog Ukrajna felett, ha a nyugati szövetség továbbra is csak csepegteti a haditechnikát, és nem száll bele teljes erővel Ukrajna felfegyverezésére.
Itt kapcsolódik be az a vágyvezérelt hozzállás, amit te képviselsz.
Hogy majd jövőre jönnek a fegyverek és akkor majd...
Erre írtam, hogy a remény hal meg utoljára.
:)
Csak még úgy vagy vele ha valami nem sikerült, akkor még jobban kell akarni. Te nem racionálisan gondolkozol, hanem érzelmekkel. Gondolom ukrán vagy, vagy a nyugati média hatása alá kerültél.
Nem vagyok ukrán... Én se írtam, hogy ruszki vagy, nem értem miért kell ukránozni arra, aki nem azon a véleményen van, mint te.
19# Az orosz haderő álmodban fog összeomlani.Neked fogalmad sincs sem a történelemről sem az oroszokról,sem a demográfiáról.De a térképekről sem.És azoknak sem,akik ilyen vágyálmokat dédelgetnek,hogy "az oroszokat eltüntetik".
Arról már nem beszélve hogy az összeomlás, az azt jelenti hogy kilőttek pár ezer atomtöltetet ami utban lesz,..és tudom persze hogy az ukránok mindetis lelövik majd,csak párat nem.De azt nagyon sokan nem fogják már megtudni,hogy mennyit!
Amit írtál abból érződik, hogy felvázoltál egy reménnyel teli lehetőséget, ami ugyan elrugaszkodik a valóságtól, de mégis lehet benne hinni.
Azért kérdeztem hogy ukrán vagy-e, mert azok szoktak ennyire bízni meg reménykedni hogy csoda történik, akik a hazájukért aggódnak. De ezek szerint az utóbbi a válasz, hogy ugyan nem vagy ukrán, de a nyugati média hatására olyan befolyás alá kerültél hogy ukrajna nagyon fontos lett neked.
Az én álláspontom szerint, hogy két szláv nép háborúzik, és tőlem sivatag is lehet az Országuk helyén, nem köt érzelem egyikhez sem.
Ezért tárgyilagosan tudom megítélni, szóval okafogyott lenne visszakérdezni hogy ruszki vagyok-e vagy sem.
Attól lehet megkérdezni, hogy ukrán-e, aki a racionalitásnak ellentmondva, minden tényt figyelmen kívül hagyva, érzelemből és vágyvezérelve próbál véleményt mondani. Te pontosan ezt tetted.
26#Ezek az ukránfanok olyanok,mint a középkorban,hogy várták jézus eljövetelét.Mindig van egy forduló,kerek száz év stb.Aztán vannak égi jelek,Akkor ott vannak a fura ujszülöttek vagy valamilyen furán megszületett állat,a törökök elleni harc,ott vannak a látomások stb.A kerszteshadjáratok amiknek a végcélja a mennyek országába vezető út,a feltámadás!
Aki nem hisz bennük, az gonosz, eretnek és meg kell kövezni,vagy máglyára küldeni!
"Gondolj bele, mi lett volna ha az USA-ban úgy döntenek, hogy nem szállnak partra Normandiában"
Bárcsak így lett volna! Akkor az EU most nem lenne USA csicska. Magyarország területe meg sokkal nagyobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!